kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle?
16.1.2018 7:00

Ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle?

Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan Rovaniemellä.


Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle!
Kevään ystävätoiminta on käynnistymässä, ja uusia ystäviä ja perheitä etsitään mukaan toimintaan Rovaniemellä. Ilmoittautumisaikaa on 26.1. saakka.

Ystävätoiminta on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa osallistujille upean mahdollisuuden tutustua eri kieliin ja kulttuureihin sekä solmia uusia, kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kansainväliselle opiskelijalle ystävätoiminta mahdollistaa lähemmän tutustumisen suomalaiseen kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Tärkeintä on se, että ystävätoiminnassa mukana olevat ovat valmiita ottamaan kansainvälisen opiskelijan osaksi arkipäivän askareitaan.

Lapin yliopistoon ja Lapin ammattikorkeakouluun Rovaniemen kampukselle saapuu kevätlukukaudelle toista sataa uutta kansainvälistä vaihto- ja tutkinto-opiskelijaa ympäri maailman. Tavoitteena on löytää ystävä jokaiselle toiminnasta kiinnostuneelle kansainväliselle opiskelijalle, joten uusia vapaaehtoisia toivotaan toimintaan runsaasti mukaan.

Ilmoittautuminen ystävätoimintaan päättyy 26.1.2018 ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 15.2. klo 18:00–20:00 Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin Hilla-opiskelijaravintolassa (Viirinkankaantie 1, Rovaniemi). Ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsu tapaamiseen. Ensimmäisen yhteisen tapaamisen jälkeen ystävä ja opiskelija pitävät yhteyttä toisiinsa itsenäisesti omien voimavarojensa ja aikataulujensa puitteissa.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen ja lisätietoja ystävätoiminnasta löytyy Lapin yliopiston nettisivuilta osoitteessa www.ulapland.fi/yp ja Lapin AMKin nettisivuilta www.lapinamk.fi/fi/Opiskelijalle/Kansainvalinen-toiminta/Kotikansainvalistyminen.

Tervetuloa ystäväksi!

Lisätietoja

Essi Törmänen, kansainväliset asiat/Lapin yliopisto, etormane(ät)ulapland.fi.
Minna Turunen, kansainväliset asiat/Lapin AMK, minna.turunen(ät)lapinamk.fi.KV-ryhma.JPG