kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Yrittäjän päivänä näkökulmia yrittäjyyteen
9.9.2019 7:00

Yrittäjän päivänä näkökulmia yrittäjyyteen

Yrityskehittäjä Kimmo Nurmos haastoi opiskelijat kysymään vaikeita kysymyksiä yrittäjyydestä.


Kimmo Nurmos vieraili 5.9. Tornion kampuksella valtakunnallisen yrittäjän päivän kunniaksi. Kimmo on työskennellyt viimeiset 15 vuotta uusien yrittäjien sparraajana. Vuosien aikana hänellä on ollut noin 200 asiakasta, joista jokainen on tuonut uusia näkökulmia yrittäjyyteen. Mukaan mahtuu monta menestystarinaa kuin myös niitä kokemuksia, joissa yrittäminen on jäänyt harrastukseksi.

Kimmo tarttui seudullisten yrityspalveluiden asettamaan haasteeseen ja kertoi opiskelijoille yrittäjyydestä. Hänen tavoitteenaan oli avartaa käsityksiä yrittäjyydestä ja sen tuomista mahdollisuuksista ja auttaa ymmärtämään, mitä yrittäjyys tänä päivänä ja tulevaisuudessa voisi olla.

Valtakunnallista yrittäjän päivää on vietetty vuodesta 1997 alkaen. Yrittäjä päivän teemana on tänä vuonna ”Yrittäjyyskasvatus perusopetuksesta korkeakouluun”. Päivään liittyen on järjestetty yrittäjien esittelyitä eri kouluasteilla koko Suomessa. Yrittäjän päivän päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereella.


Kimmo Nurmos.jpg