kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / YAMK-opinnoille lennokas startti
25.8.2017 12:00

YAMK-opinnoille lennokas startti

Uudet YAMK-opiskelijat kokoontuivat orientaatio- ja tutustumispäiville Kemissä ja Rovaniemellä.


Lapin AMKissa käynnistyy tänä syksynä kahdeksan ylempään AMK-tutkintoon tähtäävä koulutusta. Aloituspaikkoja näissä koulutuksissa oli yhteensä 160 uudelle opiskelijalle.

Kahden päivän orientaatiossa keskityttiin toisiin tutustumisen lisäksi muun muassa opintojen tavoitteisiin, Lapin AMKin oppimisnäkemykseen, opiskelijoille suunnattuihin palveluihin ja verkko-opiskelun ja -asioinnin fasiliteetteihin.

Lukuvuoden aloitus on perinteisesti eri alojen opiskelijoille yhteinen. Rovaniemellä opintoihin ja opiskeluun orientoivat päivät pidettiin 17. – 18.8. Tänä syksynä Lapin AMKissa käynnistyi Rovaniemellä neljä ylempään AMK-tutkintoon tähtäävää ohjelmaa: Digiajan palvelujohtaminen, Tieto- ja innovaatiojohtaminen, Työelämän kehittäminen ja esimiestyö ja Yrittäjyys- ja liiketoimintaosaaminen.

Kemissä lukuvuosi aloitettiin viikkoa myöhemmin. Koolla olivat Sosiaalialan kansalais- ja aluelähtöinen kehittämisen, Terveyden edistämisen ja Teollisuuden ekosysteemien johtamisen koulutusohjelmien uudet opiskelijat.

Tornion kansainvälinen ja englanninkielinen Master of Business Administration –ryhmän toteutus poikkeaa jonkin verran suomenkielisistä. Sen uuden opiskelijat kokoontuvat aloitukseen seminaariviikon ajaksi 28.8. – 1.9.YAMK ryhmäkuva 2017.JPG

Uudet YAMK-opiskelijat opettajiensa kanssa RovaniemelläKemi ryhmäkuva 2017.jpg

Uudet YAMK-opiskelijat opettajiensa kanssa Kemissä