kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Vuoden alumnit on valittu
9.10.2023 11:40

Vuoden alumnit on valittu

Lapin ammattikorkeakoulun vuoden 2023 AMK-alumniksi on valittu huoltopäällikkö Markus Partanen ja YAMK-alumniksi terveysliikunnan kehittäjä Riina Jänkälä.


Lapin ammattikorkeakoulu palkitsee Vuoden alumnina henkilön, joka on erityisellä tarmokkuudella pitänyt esillä ammattikorkeakoulua tai omaa alaansa tai toiminut aktiivisesti ammattikorkeakoulun kanssa tai ansioituneesti ja sinnikkäästi omassa elämässään. Alumnit ovat Lapin AMK:sta tai sen edeltäjistä valmistuneita opiskelijoita.

Lapin ammattikorkeakoulun Vuoden 2023 AMK-alumniksi on valittu huoltopäällikkö Markus Partanen ja YAMK-alumniksi terveysliikunnan kehittäjä Riina Jänkälä. Markus Partanen on konetekniikan insinööri ja työskentelee Tapojärvi Oy:llä. Riina Jänkälä on fysioterapeutti (YAMK) ja on töissä Lapin Liikunta ry:ssä.

Vuoden AMK-alumni Markus Partanen kommentoi valintaansa näin:

- Puhelu valinnasta tuli hyvin yllättäen. En ollut osannut oikein varautua, että tällainen omalle kohdalle osuisi. Tuntuu erittäin hyvältä tulla valituksi. Nöyrimmät kiitokset tästä. Yhteistyö jatkui mukavasti opiskelujen jälkeen Tapojärvi Oy:n sekä Lapin AMKin tekemän yhteistyösopimuksen merkeissä ja toivottavasti tämä yhteistyö tulee vielä jatkumaan pitkään. On ollut erittäin mukava päästä esittelemään työnantajani toimintaa opiskelijoille sekä pitämään vierailija luentoja kunnossapidon osalta. Molemmin puoleinen tiedonvaihto on tärkeää yrityksien ja oppilaitosten kanssa, jotta työelämän tarpeet ja opintojen sisältö kohtaavat toisensa tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Vuoden YAMK-alumni Riina Jänkälä on myös innostunut yhteistyöstä:

- Alumnitoiminta ja yhteistyö Lapin ammattikorkeakoulun kanssa on lähellä sydäntäni, siksi olenkin tästä nimityksestä todella otettu ja iloinen! Työelämän ja oppilaitoksen välisestä yhteistyöstä hyötyvät kaikki: oppilaitos saa ajankohtaista tietoa työelämästä sekä sen tarpeista ja työelämä mahdollisuuden jatkuvalle oppimiselle sekä vahvan tuen esimerkiksi erilaisten ideoiden kehittelyyn. Odotan tulevaa vuotta ja sitä, mitä kaikkea vielä keksitäänkään, kun yhdessä tehdään. Kiitos Lapin ammattikorkeakoulu!

Katso videolta tarkempi esittely Vuoden AMK-alumni 2023 (linkki avautuu Youtubeen)

Katso videolta tarkempi esittely Vuoden YAMK-alumni 2023 (linkki avautuu Youtubeen)

Lapin ammattikorkeakoulu onnittelee molempia Vuoden alumneja!Kuva Riina Jänkälästä ja Markus Partasesta