kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Vuoden alumnit on valittu!
10.10.2022 11:00

Vuoden alumnit on valittu!

Lapin ammattikorkeakoulun vuoden 2022 AMK-alumniksi on valittu yhteisömanageri Eija-Sinikka Juho ja YAMK-alumniksi tekninen johtaja Markus Kannala.


Lapin ammattikorkeakoulu palkitsee Vuoden alumnina henkilön, joka on erityisellä tarmokkuudella pitänyt esillä ammattikorkeakoulua tai omaa alaansa tai toiminut aktiivisesti ammattikorkeakoulun kanssa tai ansioituneesti ja sinnikkäästi omassa elämässään. Alumnit ovat Lapin AMK:sta tai sen edeltäjistä valmistuneita opiskelijoita.

Lapin ammattikorkeakoulun Vuoden 2022 AMK-alumniksi on valittu yhteisömanageri Eija-Sinikka Juho ja YAMK-alumniksi tekninen johtaja Markus Kannala. Eija-Sinikka Juho työskentelee Torniossa Rajalla-kauppakeskuksessa ja Markus Kannala Tornion kaupungilla.

Vuoden AMK-alumni Eija-Sinikka Juho kommentoi valintaansa näin:

- Ammattikorkeakoulu tuottaa niitä osaajia mitä tällä alueella tarvitaan ja yhteistyö on tärkeää sekä yrityksille että oppilaitokselle. Haluan kiittää ammattikorkeakoulua valinnastani ja tämä kyllä kannustaa jatkamaan yhteistyötä edelleen.

Vuoden YAMK-alumni Markus Kannala jatkaa:

- Pidän alumnitoimintaa ja yhteistyötä ammattikorkeakoulun kanssa tärkeänä. Yhteistyö hyödyttää työntantajaani Tornion kaupunkia. On eduksi, että Tornion kaupunki on selvillä siitä, mitä ammattikorkeakoululla tapahtuu ja samalla on hyvä, että Tornion kaupunki on esillä myös ammattikorkeakoulun sisällä. Näin on helpompaa löytää uusia avauksia ja ideoita.

Eija-Sinikka Juho on suorittanut tradenomi (AMK) -tutkinnon ja Markus Kannala on suorittanut englanninkielisen liiketalouden ylemmän amk-tutkinnon.

Katso videolta tarkempi esittely Vuoden AMK-alumni 2022 (linkki avautuu Youtubeen)

Katso videolta tarkempi esittely Vuoden YAMK-alumni 2022 (linkki avautuu Youtubeen)

Lapin ammattikorkeakoulu onnittelee molempia Vuoden alumneja!Eija Sinikka Juhon ja Markus Kannalan kuva

Tekninen johtaja Markus Kannala ja yhteisömanageri Eija-Sinikka Juho