kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Vuoden alumnit on valittu!
Uutiset
14.10.2021 14:00

Vuoden alumnit on valittu!

Lapin ammattikorkeakoulun vuoden 2021 AMK-alumniksi on valittu teknologia-asiantuntija Nina Viiri ja YAMK-alumniksi IT-Analyst Meri Autio.


Lapin ammattikorkeakoulu palkitsee Vuoden alumnina henkilön, joka on erityisellä tarmokkuudella pitänyt esillä ammattikorkeakoulua tai omaa alaansa tai toiminut aktiivisesti ammattikorkeakoulun kanssa tai ansioituneesti ja sinnikkäästi omassa elämässään. Alumnit ovat Lapin AMK:sta tai sen edeltäjistä valmistuneita opiskelijoita.

Lapin ammattikorkeakoulun Vuoden 2021 AMK-alumniksi on valittu teknologia-asiantuntija Nina Viiri (kuvassa oikealla) ja YAMK-alumniksi IT-Analyst Meri Autio (kuvassa vasemmalla). Nina Viiri työskentelee Rovaniemen kaupungilla ja Meri Autio Nordea-pankissa One Digital yksikössä.

Vuoden AMK-alumni Nina Viiri kommentoi valintaansa näin:

- Valinta vuoden alumniksi yllätti iloisesti! paljon olen tehnyt ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyötä ja odotan, että nyt kun tämä alumnivuosi on edessä, niin yhteistyö tiivistyy entisestään. Eiköhän me kaikennäköisiä yhteistyöprojekteja keksitä kaikkien meidän yhteistyökumppaneiden kanssa. Nyt kun Lapin hyvinvointalue on muodostumassa niin on hyvä olla alueen korkeakoulun kanssa yhteistyössä. Saadaan jatkossakin hyviä osaajia, työvoimaa kyllä varmasti tarvitaan. Muille alumneille voin kyllä suositella tätä alumnitoimintaa.

Vuoden YAMK-alumni Meri Autio on samoilla linjoilla:

- Yllätyksenä tuli kyllä tämä valinta ja innolla odotan, mitä tämä alumnivuosi tuo nyt tullessaan. Uskon kyllä, että paljon saan uusia ihania kohtaamisia sekä opiskelijoiden, että muiden alumnien ja koulun henkilöstön kanssa. Kun mietin, että mitä haluaisin sanoa muille alumneille, niin mieleeni tulee tässä nykytilanteessa ja tulevaisuudessakin sellainen muuntautumiskyky, joka nousee tärkeäksi asiaksi. Muuntautumiskyvyllä tarkoitan sellaista aitoa halua oppia uusia asioita ja rohkeutta hypätä epämukavuusalueelle. Ei voi jäädä yhteen koulutukseen vaan on opittava koko ajan uutta.

Nina Viiri on suorittanut sairaanhoitajan tutkinnon ja Meri Autio on suorittanut englanninkielisen liiketalouden ylemmän amk-tutkinnon.

Katso videolta tarkempi esittely Vuoden AMK-alumni Nina Viiristä (linkki avautuu Youtubeen) 

Katso videolta tarkempi esittely Vuoden YAMK-alumni Meri Autiosta (linkki avautuu Youtubeen) 

Lapin ammattikorkeakoulu onnittelee molempia Vuoden alumneja!

 

 alumnit2021_2.jpeg