kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle
4.1.2016 8:00

Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle

Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan. Ilmoittautumisaikaa on 13. tammikuuta saakka.


Ystävätoiminta on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa osallistujille upean mahdollisuuden tutustua eri kieliin ja kulttuureihin sekä solmia uusia, kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kansainväliselle opiskelijalle ystävätoiminta mahdollistaa lähemmän tutustumisen suomalaiseen kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Tärkeintä on se, että ystävätoiminnassa mukana olevat ovat valmiita ottamaan kansainvälisen opiskelijan osaksi arkipäivän askareitaan.

Ilmoittautuminen ystävätoimintaan päättyy 13. tammikuuta ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään keskiviikkona 27. tammikuuta klo 18:00–20.00. Ystävätoimintaan mukaan ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsu tapaamiseen. Ensimmäisen yhteisen tapaamisen jälkeen ystävä ja opiskelija pitävät yhteyttä toisiinsa itsenäisesti omien voimavarojensa ja aikataulujensa puitteissa.

Voit ilmoittautua toimintaan mukaan osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/S/EBC3B1A230D04B28.par

Tervetuloa ystäväksi!

Lisätietoja:
Kansainvälisten asiain suunnittelija Kirsi Pulkka, Lapin AMK, kirsi.pulkka(at)lapinamk.fi
Kansainvälisten asiain sihteeri Ulla Alanko, Lapin yliopisto, ulla.alanko(at)ulapland.fi

www.lapinamk.fi/fi/Opiskelijalle/Kansainvalinen-toiminta/Kotikansainvalistyminen
www.ulapland.fi/ypKV-ryhma.JPG