kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle
21.8.2020 7:00

Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle

AMK ja yliopisto hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan Rovaniemellä. Ilmoittautumisaikaa on 9.9. saakka.


Syksyn ystävätoiminta on käynnistymässä Rovaniemellä, ja uusia ystäviä ja perheitä etsitään mukaan toimintaan.

Ystävätoiminta on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa osallistujille upean mahdollisuuden tutustua eri kieliin ja kulttuureihin sekä solmia uusia, kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kansainväliselle opiskelijalle ystävätoiminta mahdollistaa lähemmän tutustumisen suomalaiseen kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Tärkeintä on se, että ystävätoiminnassa mukana olevat ovat valmiita ottamaan kansainvälisen opiskelijan osaksi arkipäivän askareitaan.

Lapin yliopistoon ja Lapin ammattikorkeakouluun Rovaniemen kampukselle saapuu syyslukukaudelle noin 140 uutta kansainvälistä vaihto- ja tutkinto-opiskelijaa ympäri maailman. Tavoitteena on löytää ystävä jokaiselle toiminnasta kiinnostuneelle kansainväliselle opiskelijalle, joten uusia vapaaehtoisia toivotaan toimintaan runsaasti mukaan.

Ilmoittautuminen ystävätoimintaan päättyy 9.9.2020 ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään tiistaina 29.9. illalla (Paikka ja aika tarkentuvat myöhemmin). Ilmoittautuneille lähetetään erillinen kutsu tapaamiseen. Ensimmäisen yhteisen tapaamisen jälkeen ystävä ja opiskelija pitävät yhteyttä toisiinsa itsenäisesti omien voimavarojensa ja aikataulujensa puitteissa.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen ja lisätietoja ystävätoiminnasta löytyy Lapin yliopiston nettisivuilta osoitteessa www.ulapland.fi/yp ja Lapin AMKin nettisivuilta on https://www.lapinamk.fi/fi/Opiskelijalle/Kansainvalinen-toiminta/Opiskelijaliikkuvuus/Staycation

Tervetuloa ystäväksi!

Lisätietoja:

Miia Roininen
Project / Event Coordinator
ESN Lapland
projects(ät)esnlapland.eu

Hanna Palosuo
President
ESN Lapland
president(ät)esnlapland.eu
0405009734


Staycation2.jpg