kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle
8.1.2014 15:00

Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle

Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan Rovaniemelle. Ilmoittautumisaikaa on 13. tammikuuta saakka.


Tule ystäväksi kansainväliselle opiskelijalle

Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu hakevat vapaaehtoisia henkilöitä ja perheitä mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystävätoimintaan Rovaniemelle. Ilmoittautumisaikaa on 13. tammikuuta saakka.

Kevään ystävätoiminta on käynnistymässä, ja uusia ystäviä ja perheitä otetaan mukaan toimintaan.

Ystävätoiminta on vapaaehtoistoimintaa, joka tarjoaa osallistujille upean mahdollisuuden tutustua eri kieliin ja kulttuureihin sekä solmia uusia, kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kansainväliselle opiskelijalle ystävätoiminta mahdollistaa lähemmän tutustumisen suomalaiseen kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Tärkeintä on se, että ystävätoiminnassa mukana olevat ovat valmiita ottamaan kansainvälisen opiskelijan osaksi arkipäivän askareitaan.

Lapin yliopistoon ja Lapin ammattikorkeakouluun saapuu kevätlukukaudelle lähes sata uutta kansainvälistä vaihto- ja tutkinto-opiskelijaa ympäri maailman. Tavoitteena on löytää ystävä jokaiselle toiminnasta kiinnostuneelle kansainväliselle opiskelijalle, joten uusia vapaaehtoisia toivotaan runsaasti mukaan.

Ilmoittautuminen ystävätoimintaan päättyy maanantaina 13.1., ja ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 23.1. klo 18.00–20.00 Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin Hilla-opiskelijaravintolassa (Viirinkankaantie 1, Rovaniemi). Ilmoittautuneille lähetetään kutsu tapaamiseen. Ensimmäisen yhteisen tapaamisen jälkeen ystävä ja opiskelija pitävät yhteyttä toisiinsa itsenäisesti omien voimavarojensa ja aikataulujensa puitteissa.

Jos kiinnostuit ja haluat tulla mukaan ystävätoimintaan, ota yhteyttä sähköpostitse Lapin yliopiston kansainvälisten asiain sihteeriin Teija Sirolaan (teija.sirola(at)ulapland.fi) tai Lapin ammattikorkeakoulun kansainvälisten asioiden suunnittelijaan Mari Putaansuuhun (mari.putaansuu(at)lapinamk.fi). Lisätietoja toiminnasta ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy myös Lapin yliopiston nettisivuilta.

Tervetuloa ystäväksi!

Lisätietoja:
Kansainvälisten asiain sihteeri Teija Sirola, Lapin yliopisto, teija.sirola(at)ulapland.fi
Kansainvälisten asioiden suunnittelija Mari Putaansuu, Lapin amk, mari.putaansuu(at)lapinamk.fi
Linkki hakemukseen

kv-opiskelijatNET.jpg