kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tule ja tutustu yrityksiin -tapahtuma kerää yhteen liiketalouden opiskelijat ja työelämän edustajat
19.2.2020 15:14

Tule ja tutustu yrityksiin -tapahtuma kerää yhteen liiketalouden opiskelijat ja työelämän edustajat

Tänään järjestetään Rantavitikan kampuksella ensimmäistä kertaa liiketalouden opiskelijoiden toimesta Matchmaking -tapahtuma.


”Tapahtuman tarkoitus on tuoda yhteen alan opiskelijoita, yrityksiä ja alumneja sekä kertoa mitä eri töitä tradenomeille on tarjolla. Toive ja tarve tapahtumalle on tullut niin yrityksiltä kuin opiskelijoilta”, kertoo osaamispäällikkö Tarja Tammia.

Mukana olevat yritykset ovat liiketalouden pitkäaikaisia kumppaneita tai niissä on töissä alumneja, joita kiinnostaa yhteistyö liiketalouden kanssa. ”Alumnit kertovat omasta polustaan ja siitä, kuinka he päätyivät nykyisiin töihinsä. Tarkoituksena on myös innostaa ja visioida meidän opiskelijoita näkemään mikä on tradenomin työnkuva nyt ja tulevaisuudessa”, jatkaa Tammia.

Tapahtuma on osa liiketalouden opintoja siten, että se on sidottu tiettyihin opintojaksoihin eri vuosikurssien opiskelijoille. Liiketalouden opiskelijat Janne, Janet ja Aiju ovat järjestämässä tapahtumaa ja kertovat, että tapahtuma on opiskelijoille oikeasti hyödyllinen ja erinomainen mahdollisuus löytää tuleva kesätyö-, harjoittelu- tai työpaikka.

IMG_0865.jpg

Yritysvieraina ovat: Accountor, Digi- ja mainostoimisto Höyry, KPMG, Lappset Group Oy ja Rainmaker. Yritysten osanottajamäärä on pyritty mitoittamaan siten, yritykset saavat entistä suorempaa kontaktia opiskelijoihin.

Palvelupäällikkö Mirva Jakola Accountorista kertoo, että tapahtuma on hyvä tapa verkostoitua. He pääsevät kertomaan opiskelijoille tarjoamistaan työ- ja uramahdollisuuksista sekä tekemään Accountoria tutuksi opiskelijoille. 

IMG_0872.jpg

Matchmaking ohjelmassa:

* Yritysten puheenvuoroja

* Paneelikeskustelu 

* Tarjoilua

* Yritysten-opiskelijoiden speed dating 

* Loppukilpailu & palkintoja voittajille

Lisätietoja:

Tarja Tammia, Osaamispäällikkö Pohjoinen hyvinvointi ja palvelut, hallinto

Puh. 040 721 3994

tarja.tammia(at)apinamk.fiIMG_0865.jpg

Janne, Janet ja Aiju.IMG_0872.jpg

Palvelupäällikkö Mirva Jakola Accountorista.