kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Toimintaa ja vilskettä Järjestömessuilla
22.2.2017 16:13

Toimintaa ja vilskettä Järjestömessuilla

Jokiväylällä riitti vilskettä kun kampuksella oli käynnissä joka vuotiset sosiaali- ja terveysalan Järjestömessut.


Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys järjesti perinteiset sosiaali- ja terveysalan Järjestömessut Rovaniemellä keskiviikkona 22.2.2017 klo 9.00-13.00 välisenä aikana Lapin AMKin Jokiväylän toimipisteessä yhteistyössä fysioterapian opiskelijoiden kanssa.

IMG_6245.JPG

 

Marraskuun alku puolella neljä Lapin AMKin toisen vuoden fysioterapiaopiskelijaa ottivat kopin toimeksiannosta, jonka kuulivat tapahtumasta vastaavalta opettajalta Maria Kiistalalta.

-Päätimme tarttua tilaisuuteen ja lähteä hankkimaan kokemusta messujen valmisteluista, järjestämisestä ja toteuttamisesta sekä samalla kerryttämään projektiopintoja, kertoo Aleksi Mustonen.

Messuilla oli mukana yli 30 eri järjestöä esittelemässä toimintaansa. Lisäksi Lapin AMKin fysioterapian opiskelijat pitivät messuilla omaa pistettä, jossa oli mahdollisuus kokeilla monipuolisia toimintakykyyn liittyviä testejä, kuten esimerkiksi verenpaineen-, puristusvoiman- ja kehonkoostumusmittausta.

IMG_6240.JPG

Fysioterapiaopiskelijat Essi Taivalkoski ja Kaisu Mäenpää.

 

Opiskelijat kokivat, että tapahtuman järjestäminen oli tulevaisuutta ajatellen hyödyllinen kokemus, jossa saatiin tietoa sosiaali- ja terveysalan järjestöistä sekä edistettyä yhteistyötä.

- Parasta tapahtuman järjestämisessä oli sen työelämälähtöisyys ja se, että sen sai toteuttaa hyvällä porukalla ja yhteistyötä tekemällä, kertoo Heikki Hedman.

Messujen yhteydessä oli myös seminaarityyppinen tilaisuus, jossa pidettiin puheen vuoroja monien mahdollisuuksien sosiaali- ja terveysalan järjestöistä. Luennolla oli lähes 200 kuuntelijaa ja esittely pisteillä kävi kova kuhina koko päivän.

IMG_6261.JPG

Tapahtumaa järjestäneet fysioterapiaopiskelijat Aleksi Mustonen, Heikki Hedman, Tomi Heinonen ja Jaakko Heinonen.

 

- Tapahtuma onnistui erittäin hyvin ja saimme paljon positiivista palautetta. Oli hienoa olla järjestämässä joka vuotista perinnettä, kehotamme rohkeasti tarttumaan koulun tarjoamiin haasteisiin. Jos ei koita, niin ei voita, pojat totesivat nauraen yhteen ääneen.IMG_6249.JPG