kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tiekartta luovien alojen osaajien maailmanlaajuiseen verkostumiseen
15.1.2014 14:00

Tiekartta luovien alojen osaajien maailmanlaajuiseen verkostumiseen

Luovan alan osaajat tarvitsevat ja ennen kaikkea ansaitsevat uudenlaisia keinoja maailmanlaajuisten verkkojen laskemiseen. Aiheesta on ilmestynyt julkaisu.


Anitra Arkko-Saukkonen & Minttu Merivirta (ed.)
Creative Steps – On the Way to an Idea | Creative Steps –Innovatiivinen polku kohti ideaa

http://www.tokem.fi/Suomeksi/Tutkimus-ja-kehitys/Julkaisut/Julkaisusarjat/Sarja-B-Raportit-ja-selvitykset  

Creative Edge -hankkeen aikana 2011-2013 kulttuurin koulutusohjelma kantoi vastuun Creative Steps -innovaatiotyöpajan suunnittelusta ja järjestämisestä. Se oli elämysmatka ja oppimiskokemus projektissa mukana oleville henkilöille sekä opiskelijoille että opettajille.

Hankkeen keskeisenä tavoitteena oli kehittää kansainvälistä verkostoitumista ja luoda mahdollisuuksia luovan alan osaajille. Samalla Creative Steps –työpajaa kehitettiin innovointityöskentelyn konseptiksi, jonka välityksellä voidaan toimia kansainvälisessä yhteistyössä jossa etätyöskentelyllä olisi vahva rooli.

Creative Steps -työpaja toteutettiin neljän partnerimaan yhteistyötä ja verkostoja hyödyntämällä, ja se toimii tiekarttana vastaavanlaisten kansainvälisten yhteistyötoteutusten järjestämiseen. 

Teos sisältää Creative Stepsin järjestäjien ja osallistujien kokemuksia pilottitoteutuksesta ja konkreettisia neuvoja ja vinkkejä kaikille, jotka haluaisivat vastaavanlaisia työpajoja tulevaisuudessa järjestää.


arkko-saukkonen_merivirta_B_18_2013_suomi_creativesteps.jpg