kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Teollisuuden kunnossapidon kärkiosaamista yhteistyöllä
6.5.2019 12:00

Teollisuuden kunnossapidon kärkiosaamista yhteistyöllä

Caverion Teollisuuden ratkaisut ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat sopineet strategisia ja operatiivisia kehittämistavoitteita tukevasta kumppanuudesta ja yhteistyöstä.


Sopimuksen tavoitteena on lisätä teollisuuden ratkaisuihin liittyvää kärkiosaamista erityisesti kunnossapidon alalla.

Yhteistyö painottuu erityisesti vesivoimaan liittyvien erikoisosaamisalueiden kehittämiseen ja ennakoivaan kunnossapitoon ja kunnonvalvontaan liittyvien ratkaisujen ja menettelytapojen kehittämiseen. Myös muuhun osaamiseen liittyvä kahdenvälinen yhteistyö voi tulla kysymykseen. Käytännössä Caverion Suomi Oy ja Lapin AMK tekevät jatkossa koulutus-, asiantuntija- ja tiedonvaihtoyhteistyötä ja uusia hankeavauksia. Yhtiö voi hyödyntää jatkossa aiempaa paremmin ammattikorkeakoulun kehittämisympäristöjä ja teettää tutkimuksia ja selvityksiä toimintansa tueksi.

Tärkeä yhteistyön muoto ovat myös opiskelijoiden työharjoittelut ja opinnäytetyöt. Kumppanuuteen kuuluvat myös yhteisesiintymiset ja yhteistyö tapahtumissa, viestinnässä ja alan vetovoiman lisäämisessä.

Yhteistyötä koordinoivat henkilöstöpäällikkö Saku Koivuniemi ja tiimiesimies Päivi Pykäläinen Caverionilta ja palvelupäällikkö Mirva Juntti ja osaamispäällikkö Rauno Toppila Lapin AMKilta.Teollisuuden kunnossapito uutiskuva.jpg