kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tanja Marjanen-Korkala on terveysalan vuoden alumni
14.5.2018 12:00

Tanja Marjanen-Korkala on terveysalan vuoden alumni

Hoitotyön ja vanhustyön alumni- ja työelämäpäivää vietettiin Kemissä viime viikon keskiviikkona. Tilaisuudessa nimettiin ja palkittiin Kemin kampuksen terveysalan vuoden alumni.


Tanja Marjanen-Korkala on kaikkien aikojen ensimmäinen Lapin AMKin Kemin kampuksen tai sitä edeltäneen Kemi-Tornion AMKin hyvinvointialan vuoden alumni.

Tanja on geronomi (AMK) -tutkintonsa jälkeen tehnyt aktiivista työtä kaikkien koulutusohjelmien kanssa (hoitotyö, sosiaaliala, vanhustyö), vieraillut kotikorkeakoulussaan kertomassa uratarinastaan ja työnkuvastaan, tehnyt aktiivista työelämäyhteistyötä ja ohjannut opiskelijoiden harjoittelujaksoja omassa työpaikassaan.

Myös itse tapahtuma - hoitotyön ja vanhustyön alumni- ja työelämäpäivä - oli ensimmäinen laatuaan. Kemissä 9.5. järjestetyn tapahtuman teemaksi oli valittu VOO eli vastuuta ottamalla opit.

Pääteemaa avasi lehtori Ritva Jalosalmi Ammattiopisto Lappialta, minkä jälkeen aiheen käsittely jatkui paneelikeskustelussa.  Paneelikeskustelun ohjasi AMKin hyvinvointipalvelujen osaamisalan opetuspäällikkö Eija Jumisko, joka alusti omassa puheenvuorossaan aiheesta Pear Learning.

Iltapäivän ohjelma oli varattu tutkintoon valmistuville opiskelijoille, joille tervehdyksensä toivat niin Sairaanhoitajaliitto kuin Tehykin. Päivän päätteeksi tuoreet geronomit, sairaanhoitajat, terveydenhoitajat ja omaisensa suuntasivat yhteiselle juhlapäivälliselle.

Terveysalan alumni 4.jpg

Tanja Marjanen-Korkala on säilyttänyt tiiviit suhteet entiseen opinahjoonsa ja suhtautuu positiivisesti oman ammattialansa kehittämistyöhön yhdessä AMKin kanssa.Terveysalan alumni 11.jpg

Tanja sai repun selkään ja onnitteluhalaukset alumnivastaava, lehtori Hannele Kauppilalta. Osaamisalajohtaja Outi Hyry-Honka odottaa halausvuoroaan.Terveysalan alumni 8.jpg

Paneelissa olivat mukana sairaanhoitajaopiskelija Vilhelmiina Yrjänheikki (Lapin AMK), osastonhoitaja Teija Kinnunen ja apulaisosastonhoitajat Kirsi Heikkinen (Sauvosaaren sairaala), sairaanhoitaja Leila Marjakaarto (LPKS) ja lehtorit Päivi Rantamartti ja Seija Rissanen (Ammattiopisto Lappia).