kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Tammikuun opiskelupaikat jaetaan syksyn yhteishaussa
1.9.2017 7:00

Tammikuun opiskelupaikat jaetaan syksyn yhteishaussa

​Syksyn yhteishaku korkeakouluihin järjestetään 6.–20. syyskuuta. Yhteishaussa valitaan opiskelijat tammikuussa 2018 alkaviin koulutuksiin.


Lapin AMKilta on haussa mukana 300 opiskelupaikkaa restonomi-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja tradenomikoulutuksissa.

Suurin osa syksyn haussa mukana olevista koulutuksista järjestetään monimuotoisesti, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Toisin kuin päiväkoulutukset, ne eivät edellytä asumista paikan päällä kampuskaupungeissa.

Päiväkoulutuksista ovat syksyn haussa mukana liiketalouden tradenomin tutkintoon tähtäävät koulutukset Rovaniemellä ja Torniossa, joihin kumpaankin otetaan tammikuuksi 20 uutta opiskelijaa.

Monimuoto-ohjelmista ovat haussa mukana restonomin, sairaanhoitajan, sosionomin ja tradenomin ja IT-tradenomin AMK-tutkintokoulutukset. Koulutuksiin kuuluu 1—6 lähipäivää kuukaudessa. Eniten lähipäiviä on sairaanhoitajakoulutuksessa, ja vähiten niitä edellyttävät tradenomikoulutukset. Lähipäivät pidetään joko Kemissä, Rovaniemellä tai Torniossa.

Lisätietoja syksyn yhteishausta Lapin AMKiin kerrotaan verkkosivuilla www.lapinamk.fi/syksynhaku. Valtakunnallinen yhteishaku järjestetään opintopolku.fi –palvelussa, jossa myös hakulomakkeet täytetään ja lähetetään.

Haku päättyy keskiviikkona 20.9. klo 15.00.

 

Erillishaku

Tutkinto-opiskelijaksi voi hakeutua myös Lapin AMKin erillishaussa 1. - 15.11.2017. Erillishakuun voivat osallistua ne, joilla on taustalla joko Avoimen AMKin polkuopinnot, joiden AMK-opinnot ovat joskus keskeytyneet ja ne, jotka haluavat hakea siirtoa Lapin AMKiin nykyisestä ammattikorkeakoulustaan.yhteishaku