kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Syksyn yhteishaku on käynnistynyt
8.9.2014 12:26

Syksyn yhteishaku on käynnistynyt

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen ensimmäinen yhteinen yhteishaku on käynnistynyt maanantaina 8. syyskuuta. Yhteishaku päättyy maanantaina 22.9.2014. Haussa mukana on paikkoja sosiaali- ja terveysalalla päivä- ja monimuotokoulutuksiin.


Päiväkoulutuksissa on haussa sairaanhoitaja- ja sosionomikoulutukset Kemissä ja monimuotokoulutuksissa sairaanhoitajakoulutus Kemissä ja Rovaniemellä, sosionomikoulutus Kemissä ja terveydenhoitajakoulutus Rovaniemellä.

Haussa on myös mukana ammattikorkeakoulu Metropolian kanssa yhteistyössä toteutettavat bioanalyytikon ja röntgenhoitajan koulutukset, jotka toteutetaan monimuotokoulutuksina. Tutkinnon näissä kahdessa koulutuksessa myöntää Metropolia, mutta koulutukset palvelevat yhteistyökorkeakoulujen alueellisia tarpeita.

Monimuotokoulutukset mahdollistavat työn ohessa opiskelun.

Syksyn haussa mukana olevissa koulutuksissa opinnot alkavat tammikuussa 2015.

Hakeutuminen opintoihin tapahtuu hakuportaalin www.opintopolku.fi –kautta.

Lisätietoja koulutuksista ja hausta: Syksyn yhteishaku tai Lapin AMKin hakutoimistosta, puh. 0400 830 036, hakijapalvelutsähköposti.jpg
yhteishaku