kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Syksyn yhteishaku Lapin AMKiin käynnistyy 1.9.
31.8.2021 13:04

Syksyn yhteishaku Lapin AMKiin käynnistyy 1.9.

Syksyn yhteishaku korkeakouluihin järjestetään 1. - 15. syyskuuta. Yhteishaussa valitaan opiskelijat tammikuussa 2022 alkaviin koulutuksiin.


Lapin AMKilta on haussa 283 opiskelupaikkaa metsätalousinsinööri-, restonomi-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja tradenomikoulutuksissa.

Syksyn haussa mukana olevat koulutukset järjestetään moni- ja verkko-opintoina, mikä mahdollistaa opiskelun joustavasti. Monimuoto-opinnot ovat yhdistelmä verkko-opintoja, opiskelua kampusten oppimisympäristöissä, kuten laboratorioissa ja simulaatioympäristöissä sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista.

- Monimuoto-opinnot sopivat iästä ja työssäolosta riippumatta niille, jotka kaipaavat enemmän joustavuutta opiskelutapojen ja -paikan suhteen, kertoo Lapin AMKin kehittämispäällikkö Anu Pruikkonen muistuttaen, että monimuoto- ja verkko-opinnot vaativat opiskelijalta itsenäistä ja aktiivista otetta sekä oman ajankäytön hallintaa. Syksyn yhteishaussa monimuoto-opintoina metsätalousinsinöörin, sairaanhoitajan, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tradenomin AMK-tutkinnot.

Verkko-opinnoissa opiskellaan muutamaa kampuspäivää lukuun ottamatta kokonaan verkossa Lapin AMKin virtuaalikampuksella. Verkkopainotteisena voi tehdä syksyn yhteishaussa olevista koulutuksista restonomin, sosionomin ja liiketalouden tradenomin tutkinnot. 

Lisätietoja syksyn yhteishausta verkkosivuilla. Valtakunnallinen yhteishaku järjestetään uudistuneessa opintopolku.fi -palvelussa, jossa myös hakulomakkeet täytetään ja lähetetään. Haku päättyy keskiviikkona 15.9. klo 15.00

Neuvontaa hakuun liittyvissä asioissa antaa Lapin ammattikorkeakoulun hakijapalvelut:

hakijapalvelut(at)lapinamk.fi

p. 0400 830 036

p. 040 511 8659

Avoin AMK

Avoimessa AMKissa voi opiskella haussa olevien AMK-tutkintojen ensimmäisen vuoden opinnot.  Lisää Avoimen AMKin tarjoamista hakuväylistä AMK-tutkinto-opiskelijaksi.

Kevään ensimmäinen yhteishaku 5. – 19.1.2022

Kevään 1. yhteishaussa on Lapin AMKista mukana neljä englanninkielistä korkeakoulututkintoa, joiden opinnot alkavat syksyllä 2022. Koulutusten tiedot päivittyvät Lapin AMKin verkkosivuille sitä mukaa kun opintosuunnitelmat valmistuvat.

 

 

Kampanjakuva syksy 2019_somekoko.jpg

Syksyn yhteishaku 1. - 15.9.