kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Suosittuja koulutuksia mukana syksyn yhteishaussa
6.9.2016 13:00

Suosittuja koulutuksia mukana syksyn yhteishaussa

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy 7.9. tammikuussa 2017 alkaviin koulutuksiin. Mukana haussa on liiketalouden, tietojenkäsittelyn, sairaanhoitajan ja sosionomin koulutuksia. Haku päättyy keskiviikkona 21.9. klo 15.00.


Lapin ammattikorkeakoulun syksyn yhteishaussa on mukana liiketalouden (tradenomi AMK), tietojenkäsittelyn (tradenomi AMK), sosionomin (sosionomi AMK) ja sairaanhoitajan (sairaanhoitaja AMK) monimuotokoulutukset. Päiväopintoina yhteishaussa on mukana sairaanhoitaja (sairaanhoitaja AMK) koulutus.

Lapin ammattikorkeakoulussa syksyn yhteishaussa on kaiken kaikkiaan 238 aloituspaikkaa. Lisätietoja haussa mukana olevista koulutuksista löydät täältä.

Monimuoto-opinnot mahdollistavat joustavan opiskelun työn ohessa paikkakunnasta riippumatta, Lapin AMKin kampuskaupunkien ulkopuolella. Opintoihin voivat hakeutua niin nuoret kuin aikuiset. Lisätietoa monimuoto-opinnoista.

Hakeminen tapahtuu opintopolku.fi –palvelussa.


Tarkemmat tiedot haussa olevista koulutuksista ja hakuohjeet on julkaistu Lapin ammattikorkeakoulun verkkosivulla www.lapinamk.fi/syksynhaku


Brändikuva