kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Stipendien saajia
Uutisia lahjoituksista ja lahjoittajista
12.6.2020 12:00

Stipendien saajia

Kevään virtuaalisen valmistujaisjuhlan 12.6. yhteydessä ja kunniaksi julkistamme stipendien saajien ja antajien listan. Onneksi olkoon kaikille valmistuneille ja stipendin saajille!


Insinööriliitto

Tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK) Teemu Hannula. Stipendi on myönnetty hyvästä opintomenestyksestä sekä ansiokkaasta paikallisyhdistystoiminnasta.

 

Kemijoki Oy

Restonomi (AMK) Kaija Maunula. Opinnäytetyöstä Pyhä-Luoston kansallispuiston kesäretkeilyreittien palvelukonsepti

Insinööri (AMK) Patrik Haapakoski. Opinnäytetyöstä Voimalaitoksen kunnossapidon kehittäminen: Laitteiden kriittisyysluokittelu ja kriittisten laitteiden varaosataseen optimointi

Agrologi (AMK) Tea Flankkila. Opinnäytetyöstä Lomituspalveluyrityksen mahdollisuudet Lapissa

 

Kemi-Tornio Zonta-kerho ry

Tradenomi (AMK) Hanna Säynäjäkangas. Kansainvälisen Zonta-palvelujärjestön jäsenet toimivat eri aloilla tavoitteenaan naisen aseman parantaminen ja vahvistaminen. Stipendin saaja on opinnoissaan hyvin menestynyt ja toiminnassaan toiset huomioon ottava, esimerkillinen liiketalouden naisammattilainen.


Lapin AMK

200 euron stipendin myöntämisperusteet: 1) ansiokas opinnäytetyö ja 2) Lapin AMK:n strategian mukainen ansiokas kehittämis- ja tutkimustoiminta. Stipendin saavat:

Sosionomi (AMK) Maiju Tolonen
Sosionomi (AMK) Tessa Jussila
Tradenomi (AMK)-opiskelija Heidi Karjalainen
Tradenomi (AMK) Annina Turunen

100 euron stipendin myöntämisperusteet: ansiokas opinnäytetyö. Stipendin saavat:

Insinööri (AMK) Miika Kumpula
Insinööri (AMK) Marko Angeria
Sairaanhoitaja (AMK) Taru Raatikainen
Terveydenhoitaja (AMK) Elina Tikkala
Tradenomi (YAMK) Jaana Kangasvuo
Insinööri (AMK) Markus Paananen

Metsä Group Kemin tehtaat

Insinööri (AMK), konetekniikka Jussi Suopajärvi. Perustelut: Osoittanut erityistä kiinnostusta alaan ja menestynyt hyvin suorittaessaan konetekniikan insinööritutkinnon.

 

Nuoriso- ja liikunta-alan asiantuntijat ry.

Liikunnanohjaaja (AMK) Jannaliina Jussinniemi. Perusteluna kiitettävä opintomenestys ja aktiivinen kansaistoiminta opintojen aikana.

 

Rovaniemen ev.lut seurakunta

Insinööri (YAMK) Jani Juusola. Hyvä menestyminen opinnoissa, esimerkillinen toiminta kouluyhteisössä sekä erityinen sitkeys opintojen loppuun saattamisessa Lisäksi ansiokas opinnäytetyö. Erittäin sitoutunut ja määrätietoinen opiskelija. Valmistuu etuajassa. Ansiokas, työelämälähtöinen opinnäytetyö, josta on paljon hyötyä toimeksiantajalle.

Insinööri (AMK) Kati Anttila. Perustelu: Hyvä menestyminen opinnoissa ja päättäväisyys sekä esimerkillinen toiminta kouluyhteisössä. Lisäksi ansiokas opinnäytetyö ja tehokas opiskelu.

Insinööri (AMK) Päivi Pärnänen. Perustelu: Hyvä menestyminen opinnoissa ja päättäväisyys. Lisäksi ansiokas opinnäytetyö.

 

Sairaanhoitajaliitto

Terveydenhoitaja (AMK) Iida Kuukasjärvi
Sairaanhoitaja (AMK) Mia Huttunen

 

Suomen Terveydenhoitajaliitto ry

Terveydenhoitaja (AMK) Tanja Salmi

 

Tehy

Terveydenhoitaja (AMK) Hilla Härkönen
Terveydenhoitaja (AMK) Marianna Parpala
Sairaanhoitaja (AMK) Kati Sakaranaho

 

Katso kaikki Lapin ammattikorkeakoulusta tämän lukuvuoden aikana valmistuneet. Lista täydentyy vielä kesäkuussa valmistuneiden/valmistuvien osalta kuun loppuun mennessä.



Oranssi kukka alapuolelta kuvattuna.