kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Stand Up -koomikko Päivi Kuuva esiintyy opiskelijoiden järjestämillä työhyvinvointimessuilla
19.4.2016 12:00

Stand Up -koomikko Päivi Kuuva esiintyy opiskelijoiden järjestämillä työhyvinvointimessuilla

Lapin AMKin liiketalouden opiskelijat järjestävät Työhyvinvointimessut 27.4.2016 klo 12–16. Torniossa Lappia-salissa.


Tapahtuma on suunnattu Meri-Lapin alueen yrityksille, opiskelijoille ja opettajille. Messuille on kutsuttu paikallisten yritysten lisäksi mahdollisia Lapin AMK-opiskelijoita tutustumaan liiketalouden koulutusohjelmaan.

Messuilla esiintyy liike-elämän ja työhyvinvoinnin ammattilaisia. Lapin yrittäjistä Martti Kankaanranta kertoo yrittäjyydestä ja työhyvinvoinnin tärkeydestä liike-elämässä. Hyvä Fiilis puhuu messuilla työhyvinvoinnin tärkeydestä ja sen vaikutuksista työelämässä. Päivi Kuuva esittää Stand Up -komiikkaa. Mukana on myös hyvinvointivalmentaja Minna Ihanus.

Messuilla on esillä paikallisia yrityksiä, kuten Artic Warriors Oy, Selecta Oy Ab, Speedline Oy, Mediabaari Oy ja Bodycenter Oy. Paikalliset yritykset esittelevät omia tuotteitaan edistääkseen työhyvinvointia. Meän Messut antaa hyvät valmiudet löytää uusia yhteistyökumppaneita niin tämän alueen kuin maailmanlaajuistenkin yritysten kanssa.

Tapahtuman markkinoinnista vastaavat liiketalouden opiskelijat Taneli Kallio ja Jan Eloranta kertovat, että messuilla voi oppia työterveyden tärkeyden ja erilaiset tavat edistää työhyvinvointia asiantuntijoiden avulla. Alueen yritykset saavat messuilta uusia ideoita, palveluja ja yhteistyökumppaneita.

- Meille opiskelijoille yritysmessut ovat hieno päätös vuoden kestäneelle liiketalouden opiskelulle.

Messuille on vapaa pääsy. Liiketalouden opiskelijat toivottavat kaikki tervetulleiksi tapahtumaan.

Lisätiedot:
Mika Saloheimo, Lapin ammattikorkeakoulu opettaja
• sähköposti: mika.saloheimo(ät)lapinamk.fi puh. 040 6482465
Taneli Kallio, opiskelija
• sähköposti: taneli.kallio(ät)edu.lapinamk.fi puh. 040 5587 822

Tiedot messuista:
Paikka: Lappia-sali, Urheilukatu 6, 95400 Tornio
Aika: keskiviikko 27.4.2016 klo 12–16

Löydät meidät myös somesta!
https://www.facebook.com/events/912271135538922/päivikuuva.PNG