kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Hakijalle / Somelähettiläshaku Lapin AMKin opiskelijoille on auki

Rekrytoimme viestinnän tiimin tueksi suomenkielisiä opiskelijasomettajia AMK-koulutuksista Rovaniemeltä, Kemistä ja Torniosta sekä verkkokampukselta.

Somelähettiläänä toimit olennaisena osana hakijamarkkinointia edustamalla omaa koulutustasi. Tehtävänäsi on tuoda esille opiskelijan arkea, kokemuksia opiskelusta Lapin AMKissa, harjoitteluista, projekteista sekä opiskelijaelämästä myös vapaa-ajalla. 

Tehtävänäsi on:

  • Tuottaa Instagram-postauksia, reels-videoita ja tarinoita (sisältää vähintään yhden takeover weekin). Postauksia ideoidaan ja suunnitellaan yhdessä Lapin AMKin viestintätiimin kanssa. 
  • Kirjoittaa opiskelijaelämästä kertova blogiteksti opiskelijablogiin (1-2 blogitekstiä)
  • Tuottaa opiskelijakertomus Lapin AMKin verkkosivuille
  • Tuottaa sisältöä TikTokkiin erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti 

Työstä maksetaan kuukausikorvaus. Työsi tukena toimii Lapin AMKin markkinointitiimi ja sinut koulutetaan opiskelijasomettajan tehtäviin syyskuun aikana, saat perehdytystä tarvittaessa myös TikTokkien tekemiseen. Työt alkavat lokakuussa.

Kerro omasta someosaamisestasi ja -kiinnostuksestasi hakemuksessasi ja liity osaksi opiskelijoiden vaikuttajayhteisöä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.8. klo 16 mennessä osoitteeseen: doris.vainio(at)ulapland.fi

Lisätietoja tehtävästä doris.vainio(at)ulapland.fi