kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Seuraa Peppiä ja koulutuksesi tiedottamista opetuksen toteutuksesta
Oppilaitos tiedottaa
16.8.2021 7:00

Seuraa Peppiä ja koulutuksesi tiedottamista opetuksen toteutuksesta

Syyslukukausi aloitetaan koulutusten toteutussuunnitelmien mukaisesti myös lähiopetusta hyödyntäen.


Lapin ammattikorkeakoulun toiminnan lähtökohtana on opiskelijoiden ja henkilöstön terveyden turvaaminen, opintojen eteneminen suunnitellusti sekä TKI- toiminnan sujuva toteuttaminen. Valmistaudumme Lapin AMKissa palaamaan turvallisesti kampuksille ja lähiopetukseen syyslukukaudella.

Seuraamme yleistä koronatilannetta ja viranomaisten ohjeistusta. Haluamme varautumistoimenpiteillämme ehkäistä koronaviruksen leviämistä sekä turvata opiskelijoiden ja henkilöstön terveyden.

Syyslukukausi aloitetaan koulutusten toteutussuunnitelmien mukaisesti myös lähiopetusta hyödyntäen. Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa on turvallista työskennellä ja opiskella, kun noudatamme huolellisesti turvallisuusohjeita. Näin toimien olemme onnistuneet välttämään laajat altistumiset Lapin AMKin kampuksilla.

Koulutukset ratkaisevat opetuksen järjestämisen terveysturvallisesti niin, että opintojen eteneminen sekä opiskelijoiden opetus ja ohjaus varmistuvat. Koulutukset tiedottavat opiskelijoitaan tarkemmin opinnoista ja tenteistä. Opiskelijoiden tulee seurata aktiivisesti opiskelijasähköpostiaan sekä Peppiä.

Tarvittaessa priorisoimme lähiopetuksessa opintonsa aloittavia, ensimmäisen vuoden opiskelijaryhmiä, vuonna 2020 opintonsa aloittaneita opiskelijoita, sekä kampuksen oppimisympäristöjen käyttöä edellyttävää opetusta (laboratorio- ja simulaatio-opetus).


Turvallisuusohjeet kampuksilla

Sairaana tai hengitystieoireisena ei saa tulla kampuksille.

Suosittelemme opiskelijoitamme ja henkilöstöämme ottamaan koronarokotteen. Rokotettuna saat suojaa vakavalta koronavirustaudilta ja autat suojaamaan myös muita.

Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa käytetään suu-nenäsuojaa. Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa suu-nenäsuojat opiskelijoille, henkilöstölle ja kampuksella vieraileville. Suu-nenäsuojia on saatavilla pääovien yhteydessä sekä kiinteistömestareilta. Huolehdi suojan asianmukaisesta hävittämisestä käytön jälkeen. Voit halutessasi käyttää myös omaa suu-nenäsuojaa.

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta, yski suojatusti sekä vältä kättelyä ja koskettelua. Kampuksien tiloihin on lisätty käsihuuhteita ja käsihygieniaohjeita.

Huolehdi tilojen riittävästä väljyydestä. Noudata oppimisympäristöjen turvallisuusohjeita.

Noudata pintojen desinfiointia koskevia ohjeita. Desinfiointiainetta ja tarvittavia välineitä on tarjolla oppimisympäristöissä ja yhteistyöskentelytiloissa.

Kampuksella tulee ehdottomasti noudattaa turvallisuusohjeita. Ohjeet koskevat kaikkia, myös kaksi koronarokotetta saaneita.

Lapin AMKin koronaohjeet:
www.lapinamk.fi/koronavirus