kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja AMK solmivat kumppanuussopimuksen
27.4.2017 14:54

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja AMK solmivat kumppanuussopimuksen

Tilojen ja laitteiden ja osaamisen yhteiskäyttö, yhteistyö koulutusten toteuttamisessa ja yhteiset palvelutuotteiden kehittäminen ovat sopimuksen tärkeintä antia.


Lapin AMK ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu vahvistavat yhteistyötään. Kumppanuussopimus solmittiin Rovaniemellä 24.4.

Sopimuksen erityisenä painopisteenä ovat tilojen ja laitteiden sekä osaamisen yhteiskäyttö, yhteistyö koulutusten toteuttamisessa ja yhteiset palvelutuotteet ja niiden kehittäminen.

Kuntayhtymän varajohtaja Veli-Pekka Laukkanen (kuvassa oikealla) ja vararehtori Reijo Tolppi näkevät yhteistyölle erinomaiset mahdollisuudet nyt kun Lapin Ammattiopisto muuttaa Rantavitikan alueelle. Sopimuksen yhdyshenkilönä toimivat Lapin ammattiopiston osalta Kari Rekilä ja Lapin AMK:n osalta Mirva Juntti.

Lapin ammattiopiston kanssa solmittu yhteistyösopimus on osa Lapin AMK:n uutta kumppanuusohjelmaa. Kevään aikana ammattikorkeakoulu vierailee kaikissa Lapin kunnissa. Vierailujen tarkoituksena on toisaalta tehdä AMKin toimintaa entistä tutummaksi ja toisaalta neuvotella mahdollisuuksista tiivistää yhteistyötä kuntien ja niissä sijaitsevien, keskeisten yritystoimijoiden kanssa.


Laukkanen ja Tolppi veppi.jpg