kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Rovala-Opisto tarjoaa väylän Lapin AMKin sosionomikoulutukseen
11.6.2015 13:00

Rovala-Opisto tarjoaa väylän Lapin AMKin sosionomikoulutukseen

Kevään yhteishaussa Lapin AMKin sosionomikoulutukseen hakeneille, opiskelijapaikkaa vaille jääneille ja muille alasta kiinnostuneille on koottu uusi polkuopinto-kokonaisuus yhteistyössä kansanopiston ja ammattikorkeakoulun kesken.


Syksyllä Rovala-Opistossa Rovaniemellä alkavalla Sosionomiopintojen linjalla suoritetaan sosionomiopintoja avoimina ammattikorkeakouluopintoina. Opinnot valmentavat opiskeluun ammattikorkeakoulussa ja suoritetut opintopisteet ovat hyväksiluettavissa osaksi AMK-tutkintoa.

Sosionomiopintojen linjalle Rovala-Opistoon voivat hakea niin ammatillisen tutkinnon suorittaneet ja ylioppilaat kuin myös henkilöt, joiden aiemmat opinnot ovat keskeytyneet. Opiskelu on päätoimista, opintotukeen oikeutettua opiskelua. Suoritettuaan vähintään 60 opintopistettä, voi opiskelija hakea suoraan erillishaussa tutkinto-opiskelijaksi ammattikorkeakouluun.

Lisätietoa Lapin AMKin sosionomikoulutuksesta

Lisätietoa ja hakuohjeet Rovala-Opistonsosionomiopintojen linjalle

 Sosionomi Jesse Tamski.jpg