kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Restojamit 2020 – matkailualan AMK-opiskelijoiden valtakunnallinen ideakilpailu starttaa
18.3.2020 8:00

Restojamit 2020 – matkailualan AMK-opiskelijoiden valtakunnallinen ideakilpailu starttaa

Virtuaalinen tapahtuma mahdollistaa osallistumisen poikkeuksellisinakin aikoina.


Restojamit 2020 -idekilpailu järjestetään verkossa 19.–21.3.2020 eri puolilla Suomea.

Kyseessä on valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen restonomiopiskelijoiden ideakilpailu, jossa niin tapahtuman järjestäjät kuin kilpailujoukkueet ovat läsnä verkon yli eri puolilta Suomea.

Toista kertaa kilpailun järjestävä Lapin ammattikorkeakoulu suunnitteli tapahtuman alusta alkaen pääsääntöisesti virtuaalisesti toteutettavaksi, jotta kilpailuun osallistuminen olisi mahdollisimman joustavaa eikä vaatisi joukkueiden matkustamista.

Tapahtumapaikkana on virtuaalinen verkkotila, johon kilpailuun osallistujat Kajaanin, Satakunnan ja Karelia-ammattikorkeakouluista voivat kirjautua internet-yhteyden avulla.

Restojamit 2020 -ideakilpailun toimeksiantaja on tänä vuonna VR Group Oy. Se antaa kilpailun aluksi joukkueille kehittämistehtävän, johon on aikaa löytää luova ratkaisu 48 tunnin kuluessa. Jokainen joukkue koostuu 3–5 restonomiopiskelijasta.

Kilpailujoukkueet esittävät ratkaisunsa toimeksiannossa esitettyyn haasteeseen lauantaina 21.3. Toimeksiantaja palkitsee kilpailun tuomariston valitseman voittajaratkaisun esittäneen joukkueen Interrail-lipuilla.

Verkkotilassa viedään läpi Lapin ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden käsikirjoittama ja aikatauluttama tapahtumasarja, joka käsittää toimeksiannon julkistamisen, kilpailujoukkueiden työskentelyn ja ideoiden esitykset sekä tapahtuman päättävän palkintogaalan.

Yhteydenpitoa tuetaan ja tapahtumatunnelmaa luodaan myös sosiaalisen median ja verkkoviestinnän työkalujen avulla niin tapahtumaan osallistuvien kuin sitä seuraavien suuntaan.

Restojamit on paitsi kilpailu, myös oppimistapahtuma, jossa päästään kokeilemaan opittuja sekä uusia asioita käytännössä. Luovuus, kekseliäisyys ja ongelmanratkaisukyky pääsevät toden teolla valloilleen.

Kiinnostuneet voivat seurata tapahtumaa eri sosiaalisen median kanavissa. Tämä on myös erinomainen tilaisuus päästä tutustumaan, mitä restonomiopinnot ovat käytännössä.

Instagram: Restojamit
Facebook: www.facebook.com/restojamit
YouTube: Restojamit-kanava

#restojamit2020 #restonomi #restojamit #lapinamk #laplanduas
#yhteisellämatkalla #tourismandhospitalitymanagement #createlearnwin #yhteishaku #yhteishaku2020 @vrmatkalla @lapinamk #samk #kamk #karelia_amk

Lisätietoja tapahtumasta:

Elisa Lahti
Koordinaattori, Lapin ammattikorkeakoulu
Puh. 040 710 6426
elisa.Lahti(ät)lapinamk.fi
Jokiväylä 11C, FI-96300, RovaniemiTyttö liftaa junaan

Restojamien toimeksiantaja on tänä vuonna VR Group Oy.Restojamit logokokoelma