kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Restojameissa ideat jalostuvat konsepteiksi 48 tunnissa
12.3.2019 7:00

Restojameissa ideat jalostuvat konsepteiksi 48 tunnissa

Restojamit 2019 – matkailualan opiskelijoiden ideamittelö järjestetään Rovaniemellä 14.3.-16.3.2019.


Restojamit 2019 on kilpailu, jossa ammattikorkeakoulujen restonomiopiskelijoista koostuvat joukkueet kehittävät ideasta konsepteja vain 48 tunnin aikana.

Kilpailun aikana ratkeaa, missä päin Suomea opiskelevat idearikkaimmat matkailu- ja ravintola-alan tulevat rautaiset ammattilaiset. Kilpailuhaasteen esittää Matkailudiili-hanke ja se julkistetaan kilpailun alussa.

Toista kertaa järjestettävä Restojamit -tapahtuma on valtakunnallinen ja mukana on opiskelijajoukkueita viidestä ammattikorkeakoulusta: Kajaanin amk, Lapin amk, Laurea, Satakunnan amk sekä Tampereen amk.

Rovaniemellä tapahtumaan osallistuvan opiskelijatiimin työskentely tapahtuu Hostel Cafe Kodista käsin. Kisapäivinä on siis mahdollista bongata kilpailijoita myös livenä.

Restojamit on kilpailun lisäksi tapahtuma, jossa osallistujat oppivat hyödyntämään palvelumuotoilun ja kokeilukehittämisen erilaisia menetelmiä.

Tapahtuman aikana opiskelijoita saattaa näkyä keskustan kaduilla ihmisiä haastattelemassa tai yrityksissä etsimässä tietoa, todentamassa käyttäjien haasteita ja kokeilemassa ideoitaan. Tapahtumaan osallistuvat eri ammattikorkeakoulut ovat kilpailun aikana yhteydessä toisiinsa verkon välityksellä ja yleisö voi seurata tapahtumaa Facebook- ja Instagram-päivitysten välityksellä.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Lapin ammattikorkeakoulu yhdessä Rekey-hankkeen ja osallistuvien ammattikorkeakoulujen kanssa. Tapahtuma tulee näkymään somessa eri kanavissa jo ennen varsinaista kilpailua ja sen aikana.

Kilpailuhaasteen esittäjä Matkailun kohtaannon toimenpideohjelma – Matkailudiili valitsee ja palkitsee voittajajoukkueen. Matkailudiiliä koordinoi valtakunnallisesti Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kilpailu on paitsi näytön paikka siihen osallistuville korkeakouluopiskelijoille, myös oiva mahdollisuus kurkistaa restonomi-opintoihin ”in action”.

Restojamit 2019 –kisoja voi seurata seuraavissa kanavissa:
Instagram: Restojamit
Facebook: www.facebook.com/restojamit
YouTube: Restojamit

#restojamit2019 #restonomi

Lisätietoja tapahtumasta:
Elisa Lahti, Koordinaattori, Lapin amk
Puh. 358 40 710 6426
Elisa.LahtiLapin AMK sähköposti
Jokiväylä 11C, FI-96300, Rovaniemi

Restojamit logot 1.JPG

Restojamit logot 2.jpgRestojamit2019.jpg