kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Rakennusalan ja elintarviketeollisuuden pilottiin haetaan osallistuja Meri-Lapista
27.5.2020 9:00

Rakennusalan ja elintarviketeollisuuden pilottiin haetaan osallistuja Meri-Lapista

Lapin AMK kutsuu resurssiviisaudesta kiinnostuneita rakennusalan ja elintarviketeollisuuden toimijoita mukaan pilottiin. Pilotteja voidaan toteuttaa sekä yrityksissä että Meri-Lapin kuntien toimipisteissä.


Pilotit keskittyvät rakentamiseen ja elintarviketeollisuuteen, esimerkiksi ruokahävikin vähentämiseen tai rakennusten vähähiilisyyden edistämiseen. Yhdistävänä tavoitteena piloteissa on löytää konkreettisia keinoja edistää vähähiilisyyttä, elinkaariajattelua ja resurssiviisautta.

Pilotit toteutetaan aikavälillä 1.9.2020–31.3.2021 ja kunkin kesto on noin yksi kuukausi. Osallistuminen on yritykselle ja kunnallisille toimijoille maksutonta.

Pilotit ovat osa Lapin ammattikorkeakoulussa käynnistyneen SERI – Resurssiviisas Meri-Lappi -hankkeen toimintaa. Hankkeen taustalla on Meri-Lapin kuntien (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio) tarve edistää konkreettisin keinoin kiertotaloutta ja vähähiilisyyttä.

Lisätietoja hankkeesta ja pilotteihin osallistumisesta voi kysyä hankkeen projektipäällikkö, insinööri YAMK Katri Hendrikssonilta sähköpostitse: katri.hendriksson(ät)lapinamk.fi.

200525_SERI_mainos_2.3.jpg

Aiheesta aiemmin: Meri-Lapin kunnat hakevat konkretiaa kiertotalouteen. Lapin AMKin uutinen 3.3.2020.

SERI – Resurssiviisas Meri-Lappi -hankeinfo

Päätoteuttaja: Lapin ammattikorkeakoulu
Yhteistyökumppanit: Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio
Kesto: 1.1.2020 – 31.12.2021
Rahoitus: Vipuvoimaa EU:sta, Euroopan aluekehitysrahoitus, Lapin liitto
Budjetti: 353 690 € (EAKR-rahoitus 282 952 €)

LogoMeri-Lappi toimialakartta uutiskuva.jpg