kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / "Pohojosen Tokka" edusti RESTO -kisassa
28.3.2017 12:35

"Pohojosen Tokka" edusti RESTO -kisassa

RESTO on valtakunnallinen, vuotuiseksi perinteeksi muodostunut restonomiopiskelijoiden ja kolleegojen tapahtuma. Kilpailussa restonomiopiskelijat ympäri Suomen ottavat mittaa toisistaan matkailu-, ravitsemis- ja talousalan eri osa-alueilla.


RESTO 2017 –tietotaitokilpailu kisattiin 23.-24.3.2017 sadunomaisessa Kainuussa. Kajaanin ammattikorkeakoulu toimi kilpailun isäntänä. Lapin AMKia ja MTItä edusti joukkue ”Pohojosen Tokka”, johon kuuluivat toisen vuoden restonomiopiskelijat Johan Jurmu, Rosa-Maria Kopra, Emma Rajala ja Siiri Virtanen. Joukkue edusti Lappia ja Lapin AMKia, mutta valitettavasti ei päässyt kolmen parhaan joukkoon. Heidän lopullinen sijoituksensa selviää myöhemmin.

Ensimmäiset kilpailut on järjestetty Turussa vuonna 2002. Kilpailutapahtuman tarkoituksena on ratkaista "Suomen parhaiden restonomien" -titteli ja tehdä tunnetuksi restonomi-nimikettä.

Tiimikuva.jpeg

Lapin AMKin edustusjoukkue "Pohojosen Tokka"

 

Käsiohjelma.jpg

RESTO 2017 –tietotaitokilpailu kisattiin tänä vuonna sadunomaisessa KainuussaJoukkue.jpg

"Pohojosen tokka": Johan Jurmu, Emma Rajala, Siiri Virtanen ja Rosa-Maria Koprajoukkue ja valmentajat.jpg

Joukkue valmentajineen, Heidi Kaihua (vas.) ja Petra Paloniemi (oik.)