Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Pelastakaa Lapset ry hakee tukihenkilöitä ja -perheitä.
Rovaniemi
23.1.2019 7:00

Pelastakaa Lapset ry hakee tukihenkilöitä ja -perheitä.

Ryhdy tukihenkilöksi tai tukiperheeksi - sinun tukeasi tarvitaan!


Pelastakaa Lapset ry toimii nyt myös Lapissa, ja etsimme parhaillaan tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnasta kiinnostuneita vapaaehtoistyöntekijöitä!

Tukihenkilöksi voi ryhtyä kuka tahansa aikuinen, joka on valmis toimimaan esimerkiksi lapsen läksyapuna tai harrastuskaverina sopimuksen mukaan 1-4 kertaa kuukaudessa, muutaman tunnin kerrallaan. Tukiperheeksi voi ryhtyä lapsiperhe, lapseton pariskunta tai yksinasuva henkilö. Lapset viettävät tukiperheessä viikonloppuja useimmiten kerran kuukaudessa, ja tukiperheille maksetaan lapsen hoidosta kulukorvausta.

Vapaaehtoistyöntekijältä edellytetään aikaa ja mahdollisuutta sitoutua lapsen ja hänen perheensä tukemiseen vähintään vuodeksi. Pelastakaa Lapset ry tarjoaa vapaaehtoisille laadukkaan valmennuksen, jatkuvaa ammatillista tukea ja ohjausta sekä vertais- ja virkistystoimintaa.

Vapaaehtoisten ensimmäiset ryhmävalmennukset järjestetään jo helmikuussa Rovaniemen Järjestötalolla.

Olethan yhteydessä, vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää toiminnastamme!

Riikka Korhola
050 471 4651
riikka.korhola(ät)pelastakaalapset.fi
Rovaniemen Järjestötalo
Kansankatu 8, 2. krs

Pelastakaa Lapset ry.jpg

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK