kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Paula Perttunen korkeakouluopintojen ohjaajaksi
6.11.2014 10:00

Paula Perttunen korkeakouluopintojen ohjaajaksi

Paula Perttunen aloitti marraskuun alussa työt Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston opintojen ohjaajana Rovaniemellä. Korkeakoulujen yhteinen opintojen ohjaaja tukee opiskelijaa kun opinnot eivät suju tai arki ahdistaa.


Korkeakouluopintojen ohjaaja auttaa opiskelijaa niin opintojen etenemiseen liittyvissä asioissa kuin opiskelukykyyn ja opiskeluhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

- Korkeakouluopintojen ohjaajan työnkuvaan kuuluu yhteistyö opiskelijoiden kanssa opiskeluprosessin eri vaiheissa, sekä yhteistyö terveydenhuollon ja hyvinvointipalveluiden henkilöstön kanssa, Perttunen kertoo.

Koulutus- ja työtaustaltaan Perttunen on sosiaalityöntekijä ja hän on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Lapin yliopistosta sosiaalityön koulutusohjelmasta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Korkeakouluopintojen ohjaajan kanssa opiskelija voi keskustella luottamuksellisesti niin opiskeluun, elämäntilanteeseen kuin motivaatioon liittyvissä asioissa. Opintojen ohjaajan tehtäviin kuuluvat myös opinto-ohjaustoiminnan kehittäminen, ohjaushenkilöstön koulutus ja konsultointi oppimiseen liittyvissä ohjausasioissa sekä opintojen ohjauksen tukitoiminta.

- Opiskelijan kannattaa kääntyä ohjaajan puoleen jos on sellaisia asioita jotka haittaavat opiskelua, opintojen etenemistä ja omaa hyvinvointia. Ne voivat liittyä esimerkiksi omaan elämäntilanteeseen, Perttunen toteaa.

Korkeakouluopintojen ohjaaja työskentelee osoitteessa Jokiväylä 13. Ajan voi varata puhelimella tai sähköpostilla.
Lisätietoja:
Paula Perttunen
puh 040 4844243
Paula.Perttunen(ät)ulapland.fi

Katso myös muut AMK-opiskelijoille tarkoitetut hyvinvointipalvelutPaulaPerttunenNET.jpg