kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Opiskelijoiden startup-ideat yleisön testissä
22.2.2016 14:00

Opiskelijoiden startup-ideat yleisön testissä

Startup Lapland –valmennuksen opiskelijat ovat tulisilla hiilillä 26.2.2016, kun he pääsevät yleisön eteen pitchaamaan liikeideoitaan.


Northern Challenge Pitching -tapahtumassa viisi tiimiä esittelee startup-henkiset liikeideansa kaikelle kansalle kauppakeskus Revontulessa Arktisen muotoilun minimessuilla.

Startup Lapland –valmennus on Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston opiskelijoille suunnattu kokonaisuus, jossa opiskelijat tutustuvat startup-yrittäjyyteen tekemisen kautta. Opiskelijoista on muodostettu tiimejä, jotka ovat yhdessä kehittäneet orastavavasta ideasta potentiaalisen yritysidean.

Northern Challenge Pitching on valmennuksen päätepiste, jossa opiskelijat ovat tosipaikan edessä. Jokaisella opiskelijatiimillä on kolme minuuttia aikaa pitchata oma liikeideansa, eli myydä oma ideansa niin sanotun hissipuheen avulla paikalla olevalle tuomaristolle ja yleisölle.

Valmennus on Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteisen Startup Lapland – hankkeen toteuttama. Hankkeen rahoittajana on ESR/Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus.

Startup Lapland -hankkeen tavoitteena on edistää startup-kulttuuria ja uudenlaista yrittäjyysajattelua Lapissa. Startup-kulttuurin, ketterän kokeilun ja tuoreiden ajassa toimivien toimintamallien tuominen lappilaiseen toimintaympäristöön edellyttää rohkeaa toimintaa ja innostunutta porukkaa.

Aika ja paikka: 26.2.2016 klo 14.00 Kauppakeskus Revontuli, Arktisen muotoilun minimessut.

Lisätietoja tapahtumasta: Projektipäällikkö Anu Harju-Myllyaho anu.harju-myllyahosähköposti.jpg
p. 040 647 7231

Tapahtuma Facebookissa.

Startup Laplandin blogi: http://startuplapland.blogspot.fi/IMG_2993.JPG