kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Opiskelijoiden Napalaakso-yritykset esillä
5.4.2017 15:29

Opiskelijoiden Napalaakso-yritykset esillä

Liiketalouden ensimmäinen vuoden opiskelijat järjestivät Napalaakso tutuksi –tapahtuman 5.4.2017 Jokiväylän toimipisteellä Rovaniemellä.


Tapahtuman ideana oli esitellä opiskelijoiden virtuaalisia Napalaakso-yrityksiä sekä niiden tuotteita ja palveluita. Tapahtumana teemana oli tuoda esille myös yrittäjyyden ensi askeleita sekä liiketoimintaan liittyviä ideoita.

Napalaakso on liiketauden opiskelijoiden virtuaalinen oppimisympäristö, missä ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsevät harjoittelemaan yrittäjyyttä.

- Tapahtuman myötä olemme oppineet sosiaalisia taitoja, joita tarvitaan oikeassakin työelämässä. Uskomme, että tiimityöskentelytaidot antavat hyvää pohjaa myös yrittäjyydelle, kertoo Siisti Solutionsin Mikael Pikkupirtti.

Napalaakso-yritys: Siisti Solutions

 

- Tämän tapahtuman järjestämisessä oli hienoa päästä esittelemään omaa yritystämme myös muille, toteaa Artic Interior Designin Maria Poikajärvi.

Napalaakso-yritys: Arctic Interior Design

 

- Tapahtuman järjestämisestä parasta oli se, että olemme päässeet tekemään monenlaista hommaa, kuten esimerkiksi flaijerin ja powerpointtien tekoa. Olemme oppineet paljon uutta tapahtuman järjestämisestä sekä yrityksen markkinoinnista, kertoo Eero Mäkelä EcoATK:sta.

Napalaakso-yritys: EcoATK

 

- Tuomme tutuksi Napalaakso-virtuaaliympäristöä ja minkälainen oppimisympäristö meillä on ollut tämän vuoden ajan. Vaikka Napalaakson yritystoiminta onkin virtuaalista, teemme tätä oman oppimisen kannalta. Olemme muun muassa päässeet keskustelemaan oikeiden pankissa työskentelevien henkilöiden kanssa. Napalaakso on ollut mielestäni todella hyödyllinen, jos esimerkiksi miettii oman yrityksen perustamista, kertoo Varman päälle -yrityksen Juho Kumpula.