kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Opetuksen järjestäminen tammikuussa 2022
22.12.2021 12:00

Opetuksen järjestäminen tammikuussa 2022

Olemme Lapin AMKissa ennakoineet vuoden 2022 alun opetusjärjestelyt koulutuskohtaisesti niin, että opetus voidaan järjestää turvallisesti myös tartuntatilanteen heikentyessä.


Koulutukset ratkaisevat opetuksen järjestämisen terveysturvallisesti niin, että opintojen eteneminen sekä opiskelijoiden opetus ja ohjaus varmistuvat. Koulutukset tiedottavat opiskelijoitaan tarkemmin opinnoista ja tenteistä. Opiskelijoiden tulee seurata aktiivisesti opiskelijasähköpostiaan sekä Peppiä.

Tarvittaessa priorisoimme lähiopinnoissa opintonsa aloittavia, ensimmäisen vuoden opiskelijaryhmiä sekä kampuksen oppimisympäristöjen käyttöä edellyttävää opetusta (laboratorio- ja simulaatio-opetus). Kampuksilla järjestettävien lähipäivien toteutus on suunniteltu terveysturvallisuus huomioiden.

Kampuksilla tulee ehdottomasti noudattaa turvallisuusohjeita. Sairaana tai hengitystieoireisena ei saa tulla kampuksille. Suosittelemme vahvasti suu-nenäsuojan käyttöä Lapin ammattikorkeakoulun tiloissa. Suosittelemme opiskelijoitamme ja henkilöstöämme ottamaan koronarokotteen. Rokotettuna saat suojaa vakavalta koronavirustaudilta ja autat suojaamaan myös muita.

Kysymyksiä Lapin AMKin koronaohjeista voi lähettää osoitteeseen turvallisuus@lapinamk.fi

Lapin AMKin koronaohjeet