kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Muotoilun startup-hub rakentuu yliopistolle
30.5.2022 8:00

Muotoilun startup-hub rakentuu yliopistolle

Startup, aloitteleva yritys tai yritystoimintaa suunnittelevat voivat nyt vuokrata toimitilaa muotoilun osaamiskeskuksesta ARCTAsta Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta.


ARCTA – Arctic Art & Design Labs on Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamisen ympärille rakentuva muotoilukeskus ja -verkosto, joka kokoaa yhteen muotoilun tekijät, opiskelijat, tutkijat, yritykset ja tilaajat. ARCTA toimii Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa F-siivessä ja tiloihin kuuluu erilaisia muotoilulaboratoriota, kuten palvelumuotoiluympäristö SINCO, pikamallilaboratorio sekä video- ja audiostudiot.

ARCTAn palvelut on suunnattu erityisesti Lapin alueen startup- ja pk-yrityksille. Tavoitteena on tukea opiskelijoiden ja yritysten yhteistyötä tarjoamalla yrityksille matalan kynnyksen muotoilupalveluita sekä ainutlaatuisen ja inspiroivan liiketoimintaympäristön, jossa lahjakkaat opiskelijat, asiantuntijat ja yhteistyöverkostot ovat kaikki hyödynnettävissä.

ARCTA tarjoaa vuokralle työhuoneita, jotka sijaitsevat taiteiden tiedekunnan 2. kerroksessa.

Tilat on tarkoitettu juuri sinulle, jos:
• suunnittelet yritystoiminnan aloittamista lähiaikoina tai olet vasta perustanut yrityksen (max. 5 vuotta vanha) ja
• liiketoimintasi perustuu sellaisten tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, joissa muotoilu tuottaa lisäarvoa ja
• etsit toimitilaa.

Etusijalla ovat kasvuhakuiset startup-yritykset, joiden tavoitteena on etsiä toistettavaa ja skaalautuvaa liiketoimintamallia ja/tai työllistää muotoilualan osaajia.

Vuokra-aika on 1.8.2022 – 31.7.2023 (myös sovittavissa). Jätä hakemuksesi startup-toimitilasta 17.6.2022 mennessä. Toimitiloja hakeneille yrityksille ilmoitetaan päätöksestä 22.6.2022 mennessä.

Lue lisää toimitiloista, hinnoista ja palveluista ja hae toimitilaa osoitteessa: https://www.arcta.fi/FI

Yhteydenotot: Ella Björn, arcta(at)ulapland.fi, 0406598057

logojaTalojen kattoja ja teksti arcta.