Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Mukaan tapahtumajärjestelyihin?
Rovaniemi
17.12.2019 7:00

Mukaan tapahtumajärjestelyihin?

Haluaisitko päästä mukaan suunnittelemaan ja järjestämään täysin uudenlaista, opiskelijalähtöistä tapahtumaa Rovaniemelle?


SpeechLES on LaplandES:n organisoima puhujatapahtumakonsepti, joka järjestetään ensimmäistä kertaa 12.3.2020 tiedekeskus Pilkkeessä.

Tapahtuman on tarkoitus saattaa yhteen opiskelijoita ja yrittäjiä rennon illanvieton merkeissä. Illan teemana on kansainvälistyminen, ja ohjelmassa on puheenvuoroja kansainvälisen uran tehneiltä sekä verkostoitumista paikallisten yrittäjien kanssa.

Haemme nyt tiimiläisiä tapahtuman suunnitteluun, ja vastuualueita on monenlaisia. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi markkinointi, myynti, tapahtumapaikan suunnittelu, grafiikkojen luominen tai yritysvastaavan pesti? Etsitään yhdessä sinua kiinnostava tehtävä!

Tapahtuman järjestäjänä saat kokemusta projektityöskentelystä ja ennen kaikkea täysin uuden konseptin luomisesta. Pääset verkostoitumaan ja saat maininnan cv:hen, unohtamatta iloista tiimiä! Toiminnassamme painottuu tekemisen meininki sekä hauska ja rento ote työskentelyyn.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätietoja: info(ät)laplandes.fi

Mikä on LES?

LaplandES tai lyhyesti LES on yrittäjyysyhteisö, jonka tarkoituksena on tarjota apua ja tukea kanssaopiskelijoille ja heidän pyrkimyksilleen tavoitella unelmiaan yrittäjyydestä tai omien projektien ja tapahtumien toteuttamisesta. Lisäksi edistämme paikallisten yritysten ja opiskelijoiden välistä yhteyttä.

Pyrimme tähän järjestämällä tapahtumia, jotka mahdollistavat verkostoitumisen samanmielisten ihmisten ja yritysten kanssa. Toimimme myös tukiverkostona ja mahdollistajana yksilöille, jotta heillä olisi kaikki työkalut ja taidot tavoitteidensa saavuttamiseen.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK