kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Marjo Paloniemi on vuoden YAMK-alumni
27.10.2017 13:00

Marjo Paloniemi on vuoden YAMK-alumni

Posion kunnan hyvinvointipalvelujen palvelujohtaja Marjo Paloniemi on valittu vuoden YAMK-alumniksi Lapissa.


Marjo Paloniemi on valmistunut Lapin AMKista terveydenhoitaja (ylempi AMK) –tutkintoon viime vuonna.

Valinta vuoden YAMK alumniksi on kunnianosoitus ansioituneelle koulutuksen kasvatille. Tunnustus myönnetään ehdotusten perusteella. Palkittavaksi halutaan nostaa ylemmän AMK-tutkinnon suorittanut, joka on edennyt urallaan hyvin, tuonut koulutusta positiivisella tavalla esille ja jonka ammatillisessa toiminnassa välittyy työelämää kehittävä ote.

- Arvostan tätä tunnustusta todella. Hyvältä tuntuu, kuvaa tunnelmiaan Marjo Paloniemi, joka on aloittanut syyskuun alussa Posion kunnan palvelujohtajana.

Marjo Paloniemi on kehittänyt ammattitaitoaan työn ohessa; opin ja sydämen sivistyksen kartuttaminen on ollut tietoista. Työkokemusta on kertynyt niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta.

Palkitsijoiden mukaan Marjo Paloniemi on lisäksi persoonana helposti lähestyttävä, positiivinen ja erittäin yhteistyökykyinen.

Vuoden YAMK-alumni valittiin nyt Lapissa ensimmäisen kerran. Tunnustus julkistettiin torstaina 26. lokakuuta Lapista ylempään AMK-tutkintoon valmistuneiden eli YAMK-alumnien tapaamisessa Rovaniemellä. YAMK-alumnitoiminta on Lapin AMKissa vielä melko uutta, tapaaminen oli järjestyksessään kolmas.

Lämminhenkisessä tapaamisessa haettiin ajatteluun ja keskusteluun inspiraatiota kuulemalla ensin sarjayrittäjä Ilkka O. Lavaksen puheenvuoro. Verkostoituminen ja keskustelu pääsivät kunnolla käyntiin buffetin äärellä.

Katso kuvakaruselli torstai-illalta.
Lisätietoja YAMK-alumnitoiminnasta Lapin AMKissaP1020485.JPG