Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Maksuttomat urapalvelut verkossa
17.12.2018 10:00

Maksuttomat urapalvelut verkossa

Palveluja valmistumisvaiheessa oleville.


Urasammon maksuttomat urapalvelut verkossa

VertaisVerkko – työnhaun sparrausryhmä verkossa

VertaisVerkko on kokonaan verkossa toimiva maksuton työnhaun ja urasuunnittelun pienryhmäprosessi pohjoissuomalaisille työnhakijoille, jotka haluavat aktiivista ja vuorovaikutteista sparrausta sekä toimivia työkaluja oman työnhakunsa tueksi.

Vuoden 2019 ensimmäinen VertaisVerkko käynnistyy perjantaina 1. helmikuuta ja haku ryhmään on käynnissä parhaillaan Urasammon verkkosivuilla.

Seitsemän viikkoa kestävä ryhmäprosessi koostuu viikoittaisista pienryhmien verkkotapaamisista sekä itsenäisesti toteutettavista välitehtävistä. VertaisVerkon aikana osallistuja saa kattavan tietopaketin nykyaikaisesta työnhausta, aktiivisen rytmin oman työnhakunsa edistämiseen sekä vertaisryhmän tsempin ja tuen. Ryhmäprosessiin osallistuminen tekee työnhausta paitsi tehokkaampaa, usein myös hauskempaa!

Koska prosessi toteutetaan kokonaan verkossa, osallistuminen on joustavaa, ja viikoittaisia pienryhmätapaamisia lukuun ottamatta osallistuja voi itse valita sopivimmat kellonajat ja paikat asiantuntijaluentojen seuraamiseen ja itsenäisten välitehtävien tekemiseen.

Lisätiedot ja hakulomake: http://www.urasampo.fi/index?page=11

Webinaarien tallennekirjasto käytössäsi missä ja milloin vain

Urasammon verkkosivuilta löytyvästä tallennekirjastosta löydät monipuolisen kattauksen webinaareja nykyaikaisen työnhaun ja urasuunnittelun eri teemoista. Eri asiantuntijoiden pitämät noin tunnin mittaiset luennot ovat tallenteina maksutta käytössäsi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu tallennekirjastoon osoitteessa http://www.urasampo.fi/index?page=12

Tervetuloa tutustumaan verkkopalveluihimme!

Urasampo 2018.jpg

- - -
Urasampo on Pohjois-Suomen korkeakoulutettujen ja valmistumisvaiheessa olevien korkeakouluopiskelijoiden työllisyyttä edistävä ESR-hanke. Hanketta hallinnoi Pohjois-Pohjanmaan omatoimisen työllistymisen tuki PPOTTY ry. Urasampoa rahoittavat ELY:n lisäksi kahdeksan akavalaista ammattiliittoa (TEK, IL, OAJ, AE, Ekonomit, TRAL, MMA ja YKA), Oulun ja Lapin yliopistot sekä kaikki pohjoissuomalaiset ammattikorkeakoulut (Oamk, Lapin amk, Kamk ja Centria). Hankkeella on myös yhteensä yhdeksän kunta- ja kaupunkirahoittajaa, merkittävimpänä näistä Oulun kaupunki. Urasampo toimii vuodet 2018 - 2020.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK