kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Maanmittausalan nuorten tapaaminen Lissabonissa
21.10.2013 12:00

Maanmittausalan nuorten tapaaminen Lissabonissa

Kansainvälisen maanmittausalan järjestön FIG:n ensimmäinen nuorten oma tapaaminen ”Young Surveyors European Meeting” järjestettiin 17.-18.10. Lissabonissa Portugalissa. RAMKilta tapaamiseen osallistuivat toisen vuosikurssin maanmittariopiskelijat Tuomas Jylhä ja Niko Haaraniemi. Tapaamispaikkana on Convention Center of the International Fair of Lisbon.


Tapaamisen teemana on ”European Young Surveyors together for tomorrow’s challenges” ja päivien ohjelmassa keskitytään tulevaisuuteen, teknologiaan ja innovaatioihin.

- Ensimmäinen päivän luennoilla puhuttiin energiatehokkuudesta, ilmastonmuutoksesta, teknologiasta, sen tulevaisuudesta ja kehittymisestä. Lisäksi ohjelmassa on workshop ja tutustuminen ryhmissä. Illalla mennään syömään hienosti. Tunnelma on hyvä ja rento ja ilma on lämmin, reilut +20 astetta, kertoi Tuomas Jylhä tapaamisen tunnelmia.

  Aiemmin nuorten maanmittareiden ohjelmaa on järjestetty konferenssien ja työviikkojen ohessa, mutta tällä kertaa tapaaminen on nuorten oma. Kuten kansainvälisissä tapaamisissa aina, vapaamuotoiset keskustelut ja tutustumiset eri maiden edustajien kanssa ovat parasta ohjelmaa.

  Lisätietoa konferenssista

  Kuvat: Tuomas Jylhä ja Niko Haaraniemi
  Teksti: Aune Rummukainen

  Maanmittausalan nuorten tapaaminen Lissabonissa pojat.jpg
  Tuomas Jylhä ja Niko Haaraniemi Lissabonissa.

  Maanmittausalan nuorten tapaaminen Lissabonissa rakennus.jpg
  Kansainvälinen nuorten maanmittareiden tapaaminen järjestetään Convention Center of the International Fair of Lisbonissa.  Maanmittausalan nuorten tapaaminen ”Young Surveyors European Meeting” järjestettiin 17.-18.10.2013 Lissabonissa Portugalissa, osallistujia luennolla.

  Osallistujia luennolla.