kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Luovan alan yrittäjille mahdollisuus osallistua Urkult Festivaaleille Keski-Ruotsissa
24.3.2016 10:00

Luovan alan yrittäjille mahdollisuus osallistua Urkult Festivaaleille Keski-Ruotsissa

Luovat Hotspotit - Uusi yrittäjien tukihaku on jälleen avoinna.


Creative Momentum-hanke hakee Pohjois-Suomen alueen luovan alan yrittäjiä mukaan hankkeen organisoimiin luoviin hotspotteihin, tarkemmin sanoen, luovan alan olemassa oleviin tilaisuuksiin Suomessa, Ruotsissa, Irlannissa ja Pohjois-Irlannissa. 

Ensimmäinen Hotspot järjestetään Urkult-festivaaleilla Keski-Ruotsissa 4-6.8.2016 (ml. matka-aika n. 3.-8.8.). Urkult on eko- ja hippityylinen maailman musiikki-, teatteri- ja käsityöfestivaali. Kävijöitä vuosittain on noin 5000. Haku on avoinna 4.4.2016 saakka.

Projekti tukee valittuja kahta (2) yrittäjää matka-, majoitus-, rekisteröinti- ja ruokakuluissa. Tuki on 100 prosenttia. Valituilla yrittäjillä on mahdollisuus olla esillä ja myydä omia tuotteitaan/palveluitaan markkinoilla sekä osallistua Pecha Kucha verkostoitumistapahtumaan.

Toimenpiteen tavoitteena on lisätä kansainvälistä liiketoimintaa ja luoda uusia kansainvälisiä verkostoja sekä asiakassuhteita.

Jotta voit täyttää hakemuksen, sinun täytyy olla rekisteröitynyt MyCreativeEdge-sivustolle.

***


 

***

Creative Momentum on Pohjoisen periferian ja Arktisen -ohjelmasta rahoitettu 3-vuotinen hanke, jonka tavoitteena on tarjota entistä parempia tukipalveluita aloittaville ja olemassa oleville luovien alojen PK-yrityksille Pohjois-Euroopan harvaanasutuilla alueilla

 

Tiedustelut:

Saila-Inkeri Puukko
Creative Momentum project coordinator
Lapland University of Applied Sciences
Business & Culture
saila.puukkosähköposti.jpg

Kauppakatu 58, 95400 Tornio
Puh. +358 (0)40 7528573logot