kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lappset Group Oy palkitsee kaksi Lapin AMKin opiskelijaa
8.6.2021 13:00

Lappset Group Oy palkitsee kaksi Lapin AMKin opiskelijaa

Tunnustuspalkinnon saivat insinööri (AMK) Reko Paananen sekä liiketalouden opiskelija Anni Kuusela.


Lappset Group Oy:n tunnustuspalkinto myönnetään opiskelijalle, joka on opinnäytetyössään merkittävällä tavalla edistänyt elinkeinoelämää ja kehittänyt liiketoimintaa. Tänä keväänä tunnustuspalkinnon saavat kaksi opiskelijaa.

Insinööri (AMK) Reko Paananen saa 500 euron tunnustuspalkinnon opinnäytetyöstään CoDust-hallintajärjestelmä, jossa on kehitetty ratkaisu todelliseen tuotantoympäristön ongelmaan. Kehittämisen tuloksena on syntynyt uusi hallintajärjestelmän ohjelmistotuote sekä sitä myyvä ja edelleen kehittävä yritys. Tuotetta voidaan hyödyntää myös muilla toimialoilla. Opinnäytetyössä kuvataan sovelluksen kehittäminen ideasta toimivaksi konseptiksi.

Liiketalouden opiskelija Anni Kuuselalle myönnettiin 500 euron tunnustuspalkinto opinnäytetyöstä Sosiaalisen median markkinoinnin strategia Iin Energia Oy:lle. Opinnäytetyössä on kehitetty toimeksiantajalle uusia digitaalisen markkinoinnin toimintaprosesseja sekä tuotettu liiketoiminnan kehittämistä palvelevaa tietoa. Myös tämän opinnäytetyön tulokset ovat hyödynnettävissä laajemmin.

- Korona-aika on haastanut sekä yrityksiä että erityisesti opiskelijoita. Olen erittäin iloinen, että molemmat Lappset-stipendin saajat ovat selviytyneet haastavasta tilanteesta opinnoissaan onnistuen. Molempien opinnäytetyö on vahvasti ajassa kiinni, digitalisaation aallonharjalla. Toivon, että he tuovat positiivisia heijastuksia tulevaisuuden työelämään, Lappset Groupin hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo iloitsee.

Korkeakoulu- ja yliopistoyhteistyö on tärkeä osa Lappset-konsernin yleishyödyllistä toimintaa. Lappset Group Oy on Lapin ammattikorkeakoulun sopimusyhteistyökumppani, jonka kanssa monialaista ja monipuolista yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan. Lappset-tunnustuspalkinnot ovat yksi osa yhteistyötä.


Liikunta-alan opiskelijoita keskuskentällä.

Kuva: Janne Airaksinen, Lappsetin arkistoLappset Group Oy:n tunnustuspalkinnon saajat Reko Paananen ja Anni Kuusela.

Reko Paananen ja Anni Kuusela