kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lappilaisille koulutusneuvontaa yhdestä osoitteesta
10.1.2017 14:00

Lappilaisille koulutusneuvontaa yhdestä osoitteesta

Uusi Lapin koulutusneuvonta -verkkoneuvontapalvelu on avautunut 9. tammikuuta. Koulutusneuvonta auttaa, kun mietit vaihtoehtoja koulutukseen, työhön ja tulevaisuuteen.


Haluatko ammatilliseen koulutukseen, lukioon tai korkeakouluun? Mietitkö oppisopimusta tai etsitkö töitä? Askarruttaako ammatinvalinta? Onko edessäsi alan vaihto? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Kaikille lappilaisille tarkoitettu palvelu on maksutonta, luotettavaa ja henkilökohtaista neuvontaa, joka perustuu asiakkaan nimettömyyteen. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut palveluun. Palveluun pääset osoitteesta: www.lapintno.fi/koulutusneuvonta.

Verkkopalvelussa neuvojat vastaavat kysymyksiin asiantuntijuuden pohjalta. Kysymyksiä ei voi kohdentaa yksittäiselle verkkoneuvojalle. Asiakas saa vastauksen sähköpostiinsa.

Projektipäällikkö Mirva Petäjämaa kertoo, että verkkoneuvontapalvelu toteutetaan alkuvaiheessa neljän organisaation yhteistyönä. Mukana ovat koulutuskuntayhtymä Lappia, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto. Petäjämaan mukaan verkkoneuvojarinkiä tullaan laajentamaan yhteistyössä Lapin tieto-, neuvonta- ja ohjausverkoston kanssa.

Lapin koulutusneuvonta on kehitetty ESR-rahoitteisessa Lapin TNO-palvelut -projektissa. Verkkoneuvontapalvelun tekninen toteutus on tehty yhteistyössä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen kanssa virtu-palveluportaaliin.

Lisätietoja
Projektipäällikkö Mirva Petäjämaa
mirva.petajamaa(ät)lappia.fi, puh. 040 705 3184

Lapin amkin koulutusneuvojat:
Avoimen AMKin suunnittelija Niina Riihiniemi ja lehtori Päivi Saari. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapinamk.fi.
___________________________________________________________________
Lapin TNO-palvelut -projektin päätoteuttaja on Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja osatoteuttajia ovat Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu. Lapin TNO-toimijat (34 organisaatiota) ovat kumppanuussopimuksella sitoutuneet yhteistyöhön TNO-palveluiden koordinoimisessa ja kehittämisessä.TNO_kuvitus_koulutus_WEB.jpg