kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Lapin poliisilaitoksen koirapartiot harjoittelevat Jokiväylän kampuksella
Oppilaitos tiedottaa
9.2.2021 11:00

Lapin poliisilaitoksen koirapartiot harjoittelevat Jokiväylän kampuksella

Harjoitukset tapahtuvat keskiviikkona 10.2. ja torstaina 11.2.


Lapin poliisilaitoksen koiraohjaajat koirineen tulevat harjoittelemaan Lapin AMKin Jokiväylän kampukselle keskiviikkona 10.2. ja torstaina 11.2. klo 8-18. Lapin AMKin kampus on hyvä harjoituspaikka monipuolisten tilojemme ansiosta.

Harjoittelu tapahtuu B-osan kellarissa, C-rakennuksen oppilasyhdistyksen käytävällä, C-talon kakkoskerroksessa, CB-rakennuksen kellariosassa, talotekniikan laboratoriossa sekä ENVI-tiloissa.

CB-Harjoitetilojen oville tulee erikseen tiedotteet tilojen harjoituskäytöstä. Huomioithan, että CB2-rakennuksen kellaritilat ovat kokonaan suljetut käytöstä näinä päivinä.

Koiraohjaajat toivovat, että toimintamme kampuksella soljuisi normaalin arkipäivän tapaan. Henkilökunnan ja opiskelijoiden läsnäolo harjoitustiloissa ja kampuksilla ei häiritse harjoittelemista vaan se antaa harjoitteille tavoiteltavaa realismia. Koiraohjaajat pyrkivät siihen, että heidän ja koirien läsnäolo aiheuttaisi mahdollisimman vähän häiriötä oppilaitoksemme toiminnalle.


https://poliisi.fi/-/viranomaisten-koirapartiot-harjoittelevat-9.-11.2.2021