kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin mittauspäivät 2020
6.2.2020 10:54

Lapin mittauspäivät 2020

Lapin mittauspäivät on maanmittausalan ammattilaistapahtuma, joka kokoaa tänään Rantavitikan kampukselle maanmittausalan yrityksiä, edustajia ja opiskelijoita ympäri Suomen.


Tämän vuoden mittauspäivien teemana on maanmittausalan tunnettuuden kasvattaminen. Tarkoituksena on avata maanmittausalan monimuotoisuutta ja tulevaisuuden näkymiä mm. useiden alan asiantuntijoiden pitämillä luennoilla.  Päivän aikana alan yritykset pitävät esittelyitä, joissa on mahdollista muun muassa tutustua maanmittauksessa käytettäviin uusimpiin laitteisiin ja palveluihin. Tapahtumassa oiva tilaisuus osallistua erilaisiin tehtäviin tai tulla vain tutustumaan ja verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa.

Ulla-Maija Karjalainen on maamittaustekniikan insinööriopiskelijamme ja yksi tapahtuman pääjärjestäjistä. Ulla-Maija pitää tapahtumaa tärkeänä, koska tapahtumassa voi verkostoitua yritysten kanssa, joiden kanssa toimitaan tulevaisuudessa. ”Työtilanne näyttää hyvältä, tapahtuman teemana on alan tunnettuuden nostaminen. Olemme ottaneet yhteyttä myös jopa yläasteisiin ja sieltä on tulossa oppilaita tutustumaan”, kertoo Ulla-Maija.

ullamaija.jpg

”Tämmöiset tapahtumat ovat tärkeitä yrityksille, kun päästään kontaktiin opiskelijoiden kanssa. Pääsemme kertomaan työtehtävistä ja alasta, sekä rekrytoimaan. Mitta Oy on saanut tätä kautta yhteydenottoja ja harjoittelijoita”, kertoo meidän entinen opiskelija Janne Harju, Mitta Oy:sta.

janne.jpg

Päivän tarkempi ohjelma:

https://www.facebook.com/events/768042623697430/.

Lisätietoja:

osaamispäällikkö Kai Ryynänen

Puh. 040 526 1596

kai.ryynanen(at)lapinamk.fi

 ullamaija.jpg

Tänä vuonna järjestetään jo kuudennet Lapin mittauspäivät.