kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Lapin korkeakouluyhteisö viettää Avoimia ovia Rovaniemellä 10.10.2023
29.9.2023 10:30

Lapin korkeakouluyhteisö viettää Avoimia ovia Rovaniemellä 10.10.2023

Mitä Lapin ammattikorkeakoulussa ja Lapin yliopistossa voi opiskella? Milloin ja miten korkeakouluun haetaan? Lapin korkeakouluyhteisön avoimet ovet vastaavat näihin kysymyksiin opiskelusta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa – ovet ovat auki kaikille!


Avoimet ovet ovat Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun joka syksyinen tapahtuma, jossa esitellään korkeakoulujen opintotarjontaa opiskelusta kiinnostuneille.

Lapin ammattikorkeakoulun avoimet ovet järjestetään rastityyppisenä tapahtumana tiistaina 10.10.2023 klo 10–15. Kiertele ja tutustu oikeisiin oppimisympäristöihimme kuten hoitotyön uusittuun Aurora-simulaatiosairaalaan, maanmittaustekniikan labraan sekä tieto- ja viestintätekniikan FrostBit-labraan. Mukana esittäytymässä mm. myös sosionomikoulutus Kemin kampukselta sekä kuvataide, tietojenkäsittely ja liiketalous Tornion kampukselta. Rasteja on useita – sinun tehtäväsi on päättää, kierrätkö ne kaikki vai valitsetko kiinnostavimmat! Ammattikorkeakoulun avoimista ovista voi lukea lisää täältä.

Samana päivänä 10.10. järjestetään myös Lapin yliopiston Avoimet ovet klo 10–15. Avoimissa ovissa pääset osallistumaan yliopiston opettajien näyteluennoille sekä tutustumaan mielenkiintoisiin koulutusalojen esittelyihin ja opiskelijoiden vetämiin opastettuihin kiertokävelyihin. Pääaulassa esittäytyvät koulutusohjelmien ja opiskelijoiden ainejärjestöjen lisäksi Avoin yliopisto, yliopiston kansainvälistymismahdollisuudet sekä Rovala-Opisto. Yliopiston avoimista ovista voi lukea lisää täältä.

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoja:

Lapin AMK
Päivi Kilpimaa
Puh: 040 184 2639
paivi.kilpimaa@ulapland.fi

Lapin yliopisto
Vesa-Pekka Inget
Puh: 040 503 0169
vesa-pekka.inget@ulapland.fi

Avoimet ovet 2023 Lapin AMK uutiskuva.jpg