Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Opiskelijalle / Oppilaitos tiedottaa / Lapin korkeakoulukirjasto suljettuna 18.3.-13.4.2020
Rovaniemi
17.3.2020 16:45

Lapin korkeakoulukirjasto suljettuna 18.3.-13.4.2020
Kirjaston kaikki toimipisteet ovat suljettuina 18.3.-13.4. valtioneuvoston linjauksen mukaisesti COVID-19 koronaviruspandemian johdosta.

Kirjaston omatoimikäyttö ei ole mahdollista, koska myös kampukset ovat suljettuina. Kirjaston aineistoa ei voi palauttaa kiinnioloaikana. Asiakkailla lainassa olevan aineiston eräpäivät siirretään, ja uusi eräpäivä on 15.4.2020. Myöhästymismaksuja tai noutamattomien varausten maksuja ei kerry asiakkaille kirjaston kiinnioloaikana.

Aikaisemmin tehdyt varaukset säilyvät järjestelmässä, mutta uusien varausten ja aineistopyyntöjen teko LUC-Finnassa on estetty. Varauksia ei käsitellä kirjaston kiinniolon aikana. Kirjastojen väliset aineistokuljetukset on peruttu. Kaukopalvelu on suljettu 18.3. alkaen.

Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan chatissa, sähköpostitse ja puhelimen välityksellä maanantaista perjantaihin klo 9-16. Kirjaston tiedonhankinnan opetus siirretään verkko-opetukseksi toistaiseksi.

Lisätietoja: 
kirjasto(at)ulapland.fi 
kirjasto.kosmos(at)ulapland.fi 
kirjasto.minerva(at)ulapland.fi 
library.ac(at)ulapland.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK