kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin ammattikorkeakoulun YAMK-tutkintoja uudistetaan
24.1.2022 12:00

Lapin ammattikorkeakoulun YAMK-tutkintoja uudistetaan

Lapin AMK Master Schoolissa voi jatkossa aloittaa opinnot syksyn lisäksi myös tammikuussa. Kokonaan uusiakin koulutuksia on tulossa.


Lapin ammattikorkeakoulussa on siirrytty kahteen hakuaikaan ylempien ammattikorkeakoulututkintojen osalta. Osa koulutuksista on haussa kevään, osa syksyn yhteishaussa.

Kevään 2022 yhteishaku

Kevään yhteishaun hakuaika on 16.3.-30.3.2022. Tällöin haussa ovat syksyllä 2022 alkavat ylemmät AMK-tutkintokoulutukset:

Digiajan palvelujohtaminen, virtuaalikampus
Hyvinvoinnin analytiikan asiantuntija, virtuaalikampus
Kestävän tuotannon kehittäminen, virtuaalikampus
Terveyspalveluiden johtaminen ja kehittäminen, Rovaniemi & virtuaalikampus
Tiedolla johtamisen asiantuntija, virtuaalikampus

Lisäksi maaliskuussa on erillishaussa englanninkielinen liiketalouden ylempi AMK-tutkinto.

Kevään 2022 yhteishaussa on tarjolla täysin uutena verkkokoulutuksena Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä toteuttava monialainen Hyvinvoinnin analytiikan asiantuntija -YAMK-koulutus. Koulutuksen jälkeen asiantuntija hallitsee hyvinvointidatan analysoinnin. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet sekä varsinaisen hoitotyön että sotepalveluiden kehittämiseen esimerkiksi hyvinvointialueilla.

Syksyn 2022 yhteishaku

Syksyn yhteishaun hakuaika on 31.8. -14.9.2022. Syksyn yhteishaussa haetaan tammikuussa 2023 käynnistyviin YAMK-koulutuksiin.

Ylempiä AMK-tutkintokoulutuksia päivitetään jatkuvasti vastaamaan työelämän muuttuvia osaamistarpeita. Nykyisten koulutusten rinnalle on tulossa tarjontaan uusia koulutuksia myös syksyn 2022 yhteishakuun. Luvassa on uutta opintotarjontaa muun muassa insinööreille.

Ammattikorkeakoulun ylempien AMK-tutkintojen tarkemmat tiedot, sisällöt ja hakuajat löytyvät Lapin AMK Master Schoolin sivuilta. Sivua päivitetään sitä mukaa kun koulutuksien sisällöt varmistuvat. Linkki sivulle: Lapin AMK Master School.

Lisätietoja:
osaamispäällikkö Marika Kunnari, puh. 040 630 8571Kuvituskuva