kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin ammattikorkeakoulu aloittaa YT-neuvottelut
17.1.2014 14:00

Lapin ammattikorkeakoulu aloittaa YT-neuvottelut

Lapin ammattikorkeakoulun talouden ja toiminnan sopeuttamistarpeen taustalla on valtioneuvoston päätös ammattikorkeakoulujen rakenteellisesta uudistuksesta ja rahoituksen leikkauksesta.


Lapin ammattikorkeakoulun sopeuttamissuunnitelman lähtökohtana on ollut turvata perustoimintojen (opetus ja TKI-toiminta) jatkuvuus ja laatu vähintään nykyisellä tasolla. Lapin ammattikorkeakoulun toimintaa ja taloutta sopeutetaan resursseja vapauttamalla ja uudelleen kohdentamalla. Sopeuttamissuunnitelman sisältämiä toimenpiteitä ovat mm. tilaratkaisut, johtamisjärjestelmän ja hallinnon uudistaminen, opetuksen ja ohjauksen kehittäminen, tiukka taloudenpito sekä harkittu henkilöstöpolitiikka.

Suunnitelmaan sisältyvästä Lapin ammattikorkeakoulun yhteisten toimintojen ja tukipalveluiden organisoinnista johtuen Lapin ammattikorkeakoulu käynnistää lain velvoittamat yhteistoimintaneuvottelut. Suunniteltujen toimenpiteiden kohderyhmässä on n. 140 henkilöä. Henkilöstön vähennystarve neuvottelujen kohteena olevissa toiminnoissa on arvioitu olevan enintään 25 henkilötyövuotta.


lapinamk_merkki_rgb.jpg