kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin amk jatkaa etäopetusta kevätlukukauden loppuun
5.5.2020 12:00

Lapin amk jatkaa etäopetusta kevätlukukauden loppuun

Ammattikorkeakoulun tiloja voidaan käyttää 14.5 jälkeen turvallisuusohjeet huomioiden.


Lapin ammattikorkeakoulu jatkaa etäopetusta kevätlukukauden loppuun valtioneuvoston suositusta noudattaen. Meneillään olevat opintojaksot ovat käynnistyneet etäopintoina ja ne tullaan toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti muuten kuin lähiopetuksena muutaman jäljellä olevan opetusviikon ajan.

Ammattikorkeakoulun tiloja voidaan käyttää opetukseen 14.5. jälkeen sellaisissa opintojaksoissa, joissa simulaatio- ja laboratoriotilojen hyödyntäminen on välttämätöntä. Myös tenttien ja muiden osaamisnäyttöjen järjestäminen pienryhmille tai yksittäisille opiskelijoille on mahdollista, jos niitä ei voida järjestää verkossa.

Laboratorioita ja kehittämisympäristöjä voidaan käyttää 14.5 jälkeen TKI-toimintaan turvallisuusohjeet huomioiden.

Kaikessa tilojen käytössä on huomioitava voimassa oleva 10 henkilön kokoontumisrajoitus, riittävä turvaetäisyys sekä huolellinen hygienia.

Ammattikorkeakoulujen ensimmäisen vaiheen valintakoe järjestetään 4.6. digitaalisena etäkokeena. Valintakokeen toisen vaiheen ajankohta ja käytännön järjestelyt ilmoitetaan toukokuun aikana.

Lapin korkeakoulukirjastojen palveluista kevään aikana tiedotetaan myöhemmin tällä viikolla.

Seuraamme poikkeustilaa koskevia valtakunnallisia päätöksiä ja linjauksia. Tiedotamme opiskelua ja työskentelyä koskevista ohjeista tilanteen edetessä.

 

Hallitus linjasi suunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi ja rajoitusten vaiheittaisesta purkamisesta (Valtioneuvoston tiedote 4.5.2020)Koronatiedote