kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin TNO-palvelut lisää toimintaa Lapin eri alueilla ja some-kanavissa
11.4.2017 10:00

Lapin TNO-palvelut lisää toimintaa Lapin eri alueilla ja some-kanavissa

TNO-palveluin tuetaan eri puolilla Lappia asuvien nuorten ja aikuisten pääsyä koulutukseen ja työelämään.


Lapin tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelut (TNO-palvelut) on koko Lapin juttu ja iso joukko toimijoita on jo sitoutunut yhteisten palvelujen toteuttamiseen ja kehittämiseen.

ESR-rahoitteiseen Lapin TNO-palvelut -projektiin on palkattu neljä projektisuunnittelijaa, joiden vastuulla on TNO-palvelujen markkinointi- ja viestintätehtävät erityisesti nuorten käyttämissä sosiaalisen median kanavissa.

Lisäksi projektisuunnittelijoiden tehtäviin kuuluu TNO-palvelutuotteiden pilotointi-, arviointi-, kehittämis- ja juurruttamistehtävät. He perehdyttävät ja kouluttavat Lapin TNO-toimijoita ja palvelujen käyttäjiä hyödyntämään erityisesti mobiiliviestinnän välineitä ja keinoja. Aktiivinen yhteistyö TNO-toimijoiden ja työelämän kanssa on työtehtävän keskeisiä toimintatapoja.

Mirja Lampela työskentelee Inarissa, Kittilässä, Sodankylässä ja Utsjoella ja Sanna Tuovila Kemijärvellä, Pelkosenniemellä, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa ja Savukoskella 1.3. - 30.6.2017. Annemari Kallio tekee työtä Kemissä, Keminmaalla, Tervolassa, Torniossa, Simossa ja Ylitorniolla ja Petra Pudas Enontekiöllä, Kolarissa, Muoniossa ja Pellossa 3.4. - 30.9.2017.

- Projektisuunnittelijat ottavat yhteyksiä alueensa toimijoihin, käyvät esittelemässä Lapin TNO-palveluja erilaisissa tilaisuuksissa ja kannustavat toimijoita viestimään palveluistaan ja asiakkaita tarinoistaan yhteisissä Lapin TNO-palvelujen somekanavissa: Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa, kertoo projektipäällikkö Mirva Petäjämaa.

- Tarjoamme myös esimerkiksi lapintno.fi-sivuston käytettävyystestauksia erilaisille ryhmille esim. työpajoilla, oppilaitoksissa, 8 - 9 luokilla – kaikille, jotka hyötyvät koulutukseen, työllistymiseen ja arjenhallintaan liittyvästä tiedosta ja neuvonnasta, jatkaa Petäjämaa ja kannustaa myös toimijoita ottamaan yhteyttä ja sopimaan esittelyaikoja.

Lisätietoja
Projektipäällikkö Mirva Petäjämaa
mirva.petajamaa(ät)lappia.fi, puh. 040 705 3184Lapin TNO_lintuparvi.jpg

Rovaniemeläisen kuvittajan Annika Hanhivaaran luomat lintuhahmot kuvaavat Lapin TNO-palveluja.