kuva
Etusivu / Lapin ammattikorkeakoulu - Lapin AMK / Esittely / Ajankohtaista / Uutisarkisto / Lapin Messut Oy ehdolla Evento Awardsin voittajaksi
2.3.2018 11:42

Lapin Messut Oy ehdolla Evento Awardsin voittajaksi

Rovaniemeläinen messujärjestäjä Lapin Messut Oy on ehdolla Evento Awards -kilpailun voittajaksi Messut sarjassa. Lapin AMKin / MTI:n opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä Lapin Messut Oy:n kanssa ja MTI:n edustus on myös mukana Evento Awards-gaalassa.


MTI:n / Lapin AMKin restonomikoulutuksen tapahtumaopiskelijat ovat järjestäneet tiiviissä yhteistyössä messutapahtumia Lapin Messut Oy:n kanssa vuodesta 2016 lähtien ja opiskelijat ovat myös olleet aktiivisesti mukana kehittämässä tapahtumia.

Nyt Pohjois-Suomen Erämessut/Lapin Messut Oy on valittu Evento Awards -kilpailun finalistiksi/kolmen parhaan joukkoon; ehdolle vuoden 2017 messutapahtumaksi/-järjestäjäksi. Evento Awards on tapahtuma-alan ammattilaisille tunnustusta antava kilpailu.

Paras messutapahtuma palkitaan 12.4. Helsingissä Evento Awards-gaalassa, jossa myös MTI:n edustus on mukana.

- Erittäin suuri arvostus myös yhteistyölle Lapin AMKin/MTI:n kanssa. Heidän kanssaan toimiminen on pitänyt meidät ajan hermolla, kommentoi Lapin Messut tiedotteessaan.


Erämessut